Matracok, biomatracok, emlékezőhabos matracok, kókuszmatracok, ágyak, ágybetétek, ágyrácsok

Elérhető méretek és árak

MéretÁrAkcióVásárlás

Elérhető méretek és árak

MéretÁrAkció
Kérdése van termékünkkel kapcsolatban? Írja meg nekünk!
Szakértőink hamarosan válaszolnak!
Emai cím (ahová a választ küldjük):
Feliratkozom az akciós termékek hírlevelére: (Hetente maximum egy emailt küldünk)
A hírlevél kéréssel elfogadja adatkezelési szabályzatunkat és az ÁSZF-t.
Levelünkről bármikor egy kattintással leiratkozhat.
Mielőtt elküldi kérdését bizonyítania kell hogy nem robot. Válaszoljon az alábbi kérdésre!
Mennyi 7 szorozva 9 ?     

Matrac fórum kérdések, válaszok


Kérdés: Tisztelt Cím! Uni Koko matracot szeretnék rendelni 180 cm x 90 cm-es méretben, silver huzattal a kistarcsai üzletbe. Kérnék pontos árat (35900 az üzlet szerint) és segítséget a megrendelés módjáról! Lehetőség szerint online szeretnék rendelni, előleget tudok utalni. Köszönöm! Üdvözlettel Bálványos Csaba
Válasz: A matrac pontos ára: 35.900.-Ft/db . A rendelését leadhatja a kistarcsa@matrackiraly.hu e-mail címen.
Kérdés: Tisztelt Cím ! Az Uni Koko matracot lehet -e vákum csomagolni. Ha igen Így mekkora a mérete ? A szállítás miatt érdekes ! A rendeléstől számított mennyi időn belül lenne kész ?
Válasz: Tisztelt Érdeklődő! Az Uni Koko matracban található kókuszrétegek miatt a matracot nem lehet vákuum csomagolni. A rendeléstől számított 7-100 napon belül átvehető egy ilyen matrac. További szép napot!
Kérdés: Szeretnék 70x200-as méretet rendelni. Érdeklődöm az áráról, és hogy mennyi idő alatt tudják szállítani. üdv. B.A.
Válasz: Az ára megegyezik a 90x200 as árával, és kb. 5-8 nap alatt megérkezik.
Kérdés: Kedves Matrac Király! 200x120-as méretben lenne szükségünk ebből a matracról, szeretnék az árról érdeklődni. A választ előre is köszönöm! Emese
Válasz: Kedvese Emese, A 120x200-as méret ára megegyezik a 140x200-as árával. Köszönjük érdeklődését.
Kérdés: Kedves Matrackirály! Érdeklődni szeretnék, hogy ezt a fajta matracot lehet-e összetekerve szállítani (160x200cm)? Válaszukat előre is köszönöm!
Válasz: Tisztelt Érdeklődő! A kókusz matracokat Nem lehet tekerve szállítani. További szép napot!
Kérdés: Kedves Válaszoló Szeretném megtudni hogy 160×90 méretben is van e ez a mátra és mennyibe kerül at lehet e venni a budafoki úton lévő uzlrtbrn
Válasz: Tisztelt Érdeklődő! A 90x160 as méret nem szabvány, ezért készleten nem tartunk, viszont rendelhető. Ára: 35.900.-Ft/db Elkészítési ideje, kb.egy hét. További szép napot!
Kérdés: Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy egy 161x62 cm méretű Uni Koko matrac milyen árban lenne, mennyi idő az elkészítése? Köszönöm, üdv. Darvasi Patricia
Válasz: Tisztelt Érdeklődő, A 90x200-as méret árában rendelhető. kb: 1-2 hetes átfutási idővel. Köszönjük érdeklődését.
Kérdés: Tisztelt Cím! Érdeklődni szeretnék, hogy az Uni Koko matrac 80*160-as méretben rendelhető-e. Amennyiben igen milyen gyártási határidővel tudják vállalni a rendelést, illetve mennyibe kerülne így a matrac? Előre is köszönöm.
Válasz: Tisztelt Érdeklődő, A 90x200-as méret árában rendelhető, kb: 7 munkanap az átfutási ideje. Köszönjük érdeklődését.