Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Matrac Király – keresd üzletünket a MaxCityben is

Tudtad, hogy a Matrac Király a MaxCityben is megtalálható? Bizony, így a törökbálintiak részére is elérhető minden, ami a nyugodt és pihentető alváshoz szükséges. Üzletünk a lakberendezési bevásárlóközpont első emeletén országszerte ismert prémiumminőségű matracaival várja a valódi pihenés élményének keresőit, többek között a Yatas Bedding Store kínálatával. Közel ezer négyzetméteren, négyüzletnyi területen válogathatsz a legjobb minőségű matracok, ágykeretek és textiltermékek között. Olyan brandeket hozunk Törökbálintra, amelyek világszinten képviselik a minőségi alvást. Legyen szó akár fedő- vagy hagyományos rugós matracokról, valamint modern technológiával kifejlesztett típusokról: a Matrac Király a legkiválóbb termékeket garantálja.

 

 

 

Mit kapsz nálunk a Yatas Bedding Store üzletében Törökbálinton?

 

A rugalmas, kedves és szakszerű kiszolgálás mellett igazán felkészülten várjuk vásárlóinkat. Nincs olyan igény vagy alvásügyi kérdés, amit ne tudnánk megválaszolni, ha matracvásárlásról van szó. Üzletünkben több száz különféle termék és rengeteg prémiumminőségű márka modellje megtalálható. A legrelevánsabbakat pedig ott helyben ki is próbálhatják az érdeklődők. Ráadásul nem csupán matracokkal állunk rendelkezésre. Kiváló minőségű, valamint különleges dizájnú ágykeretek, párnák, lepedők és ágyneműhuzatok is kaphatóak. Ezért minden érdeklődő helyben összeválogathatja a legtökéletesebb alvóhelyet az ágykerettől a legutolsó párnáig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Termékeinkből számtalan olyan márka modelljeit hoztuk el a törökbálintiak számára, amelyek maximálisan kielégítenek minden igényt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komplett matracok estében is rendkívül sok terméket találhatnak a MaxCityben. Ha fontos a környezettudatosság, akkor mindenképp gyere el hozzánk Törökbálinton, és tapasztald meg milyen lehet a természetes kapokfa rostjából készült Kapok Naturel matracain pihenni, de valamelyik kókuszrostból készített bio típus is kipróbálhatod kínálatunkban. Ám akinek még ennyi sem elég, annak a 100 százalékban bio és újrahasznosított Gomargo Nature matracokat feltétlen érdemes kipróbálnia. Nem elég, hogy minden műanyag rész újrahasznosított PET palackokból lett megalkotva, de szinte minden lehetséges tartozéka természetes alapanyagokból készült. Nálunk a modern megoldások hívei is megtalálják a maguknak valót. Ha lehet ajánlani, akkor többek közt a Bambi thermo controlos, vagy éppen a több mint száz fejlesztési szabadalommal rendelkező Sealy és Tempur matracok innovatív modelljeit is mindenképp érdemes alaposabban szemügyre venni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyere a MaxCitybe – válaszd ki a legkényelmesebb fekhelyet, majd rendezd be mellé a hálót

 

Tudod, miért olyan jó, hogy pont a MaxCityben találkozhatsz velünk? Mert itt egy az egyben ki tudod választani a komplett hálószoba, vagy akár az egész ház berendezését – méghozzá úgy, hogy azonnal megvásárolhatod hozzá a minőségi alvást biztosító ágykeretet és matracot is. Nem kell rohangálni egyik városrészből a másikba, hogy megnézhesd, melyik ágykeret fog a legjobban illeni álmaid hálójához. Egyszerűen csak betérsz hozzánk, és mi segítünk kiválasztani a legjobbat. Ezután nincs más dolgod, mint pár métert sétálni a többi hálóbútorért. Várunk tehát nagy szeretettel a MaxCityben, Törökbálinton!