Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Újdonságok a Bambitól: új matracvédőkkel bővül kínálatunk

Olyan modelleket kínál amik nemcsak figyelemre, hanem használatra is méltóak. A márka világában a tartósság pont olyan alapvető elvárás, egyúttal megvalósuló tulajdonság, mint a kényelem, vagy a prémium összhatás. Így aztán kifejezetten jó ötlet közelebbről is felfedezni az újdonságokat, mert ismerve a céget, nemcsak sokat ígérnek, hanem sokat is teljesítenek!

 

Folyadékálló fedőmatrac?

Így igaz! Íme, az első újonc a sorban. A Coverlay folyadékálló matrac az ágy higiéniájának garantálója. Teljes mértékben lefedi a matracot, ezáltal megóvja azt a foltoktól, szennyeződésektől. Márpedig minél kevesebb a behatás, annál biztosabb a hosszú élettartam. Azaz ez az a fejlesztés, ami a matrac élethosszát is képes meghosszabbítani.

 

Az alsó felületet alkotó poliuretán membrán meggátolja, hogy folyadék kerüljön a matracba. A szerkezete könnyű, egyúttal rugalmas, ezért aztán sem a felhelyezése, sem a levétele nem okozhat nehézséget. Kilencven fokon mosható. A mikropórusainak köszönheti légáteresztő tulajdonságát. Nem csoda, hogy az ajánlás szerint bő vízzel célszerű leöblíteni annak érdekében, hogy ne csorbuljon légáteresztő funkciója. Néhány tiltás is szerepel, már ami a tisztán tartását illeti: sem fehérítővel, sem ahhoz hasonló vegyszerekkel együtt nem mosható, illetve a vasalás is tiltólistás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csak fitten?

Így igaz! A Bambi fitt matracvédő olyan beépített innováció, aminek a közbenjárásával a matrac élettartama jelentős mértékben meghosszabbítható. Különleges, rostos tölteléke garancia a kényelmes alvásra. A higiénikus alvási környezet megteremtése ilyen körülmények között nem okozhat semmiféle nehézséget. Az ágyat teljesen befedi, ezzel védő funkciót is betölt. A felhelyezése ugyanannyira egyszerű és gyors, mint a levétele. Maximum 60 Celsius-fokon mosható, tehát a tisztántartása is könnyedén kivitelezhető.

 

 

 

 

 

Továbbra is éljen a folyadékvédelem?

Úgy tűnik, a vállalat, felmérve a kereslet elvárásait, nagy hangsúlyt fektet erre a területre. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Bambi folyadékálló Padded matracvédő. Egyrészt higiénikus alvási környezetet teremt, aminek a valós értéke felbecsülhetetlen. Úgy is mondhatnánk, hogy az egészséges nappalok záloga ez. A védő megakadályozza, hogy a matracba folyadék kerüljön, vagyis meghosszabbítja a matrac élettartamát. A felhelyezése és levétele pofonegyszerű. 40 Celsius-fokig mosható, amennyiben szükséges, hiszen váratlan balesetek bármikor történhetnek. A több különböző méretű opciónak hála az egyedi döntéshozatalhoz minden feltétel adott. A védő alkalmazásának egyik bónusza, hogy általa a megóvott matrac minősége sértetlen marad, azaz az élettartama nő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miért érdemes ezeket a termékeket is számításba venni?

Azért, mert nehéz elmenni mellettük szó nélkül, és nem is kell. Ha a cél a maximális kényelem, egyúttal a testet kényeztető higiénia, valamint a matrac épségének megőrzése, akkor itt a megoldás. A Bambi jóvoltából újfent olyan termékekkel gazdagodott a kínálatunk, amik maradéktalanul a kényelmet, a komfortot, az egészséget és a tartósságot szolgálják, mégpedig hosszú távon, eredményesen.