Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

UV-fény garantálja a Gomarco matracok fertőtlenítését a járványhelyzetben

A koronavírus-járvány idején az eddigieknél is fontosabb a megfelelő fertőtlenítés, tudjuk ezt a Matrac Királynál is. Partnerünk, a Gomarco egyetért ezzel a törekvéssel, ezért a spanyol topmárkánál bevezették az UV-fénnyel történő fertőtlenítést a maximális biztonságért.
A koronavírus-járvány idején az eddigieknél is fontosabb a megfelelő fertőtlenítés, tudjuk ezt a Matrac Királynál is. Partnerünk, a Gomarco egyetért ezzel a törekvéssel, ezért a spanyol topmárkánál bevezették az UV-fénnyel történő fertőtlenítést a maximális biztonságért.
Védekezés hosszú távon

A 2020-as év világszerte a koronavírus-járványról szól, a pandémia határozza meg mindennapjainkat. Bár az élet hazánkban egyre inkább visszatér a megszokott kerékvágásába, az elővigyázatosság, a vírussal szembeni védekezés várhatóan hosszabb távon velünk marad. A Matrac Királynál eddig is fokozottan ügyeltünk a higiéniai előírások betartására, mindent megtettünk azért, hogy vásárlóink a legnagyobb biztonságban érezzék magukat. Ezen célunkhoz illeszkedik a spanyol topmárka, a Gomarco megoldása, amely újításként alkalmazza az UV-fényt a gyártási folyamatban. Az így készült matracok a mi kínálatunkban is elérhetőek.

 

A vírusirtó ultraibolyafény

Az ismert volt, hogy az UV alkalmas a fertőtlenítésre, világszinten több területen alkalmazzák. Előnye, hogy úgy tisztítja meg a levegőt, a vizet és bármilyen más felületet, hogy ehhez nincs szükség környezetkárosító vegyi anyagokra. A nagy intenzitású ultraibolyafény olyan reakciót vált ki, amely megakadályozza a baktériumok, a penész, a gombák és a vírusok szaporodását, és ki is irtja azokat. Az eljárás alkalmas a koronavírusok elleni védekezésre, ezért is vezették be a spanyol matracgyártónál.

 

Eredményes módszer

A maximális biztonság a matracoknál is alapkövetelmény, csakis így lehet nyugodt az éjszaka. A Gomarco eljárása ezt teszi lehetővé. Az UV-fénnyel való fertőtlenítés több évtizedes technika, így ez nem a kísérleti fázis, hanem egy jól bevált módszer alkalmazása. A fertőtlenítő hatását már a korábbi koronavírusok és a SARS esetében is megfigyelték a kutatók, a kórházakban való használat szintén bevált megoldásnak számít. A matracok esetében is kiválóan működik a fényfertőtlenítés, ennél hatásosabb eljárást jelenleg nem ismerni.

 

New Yorkban is ezt alkalmazzák

Hogy a Gomarco jó úton jár, azt jelzi a New York-i közlekedési hatóság intézkedése is, amely szintén ezzel a módszerrel igyekszik megállítani a járvány terjedését a kiemelkedően veszélyeztetett amerikai nagyváros tömegközlekedési eszközein. Természetesen nem mindegy, hogy az UV-fény milyen típusú, ahogyan az sem, hogy az azt kibocsátó berendezés hogyan lett kialakítva. Otthoni használatra ezért kevésbé ajánlott, szélsőséges esetben káros is lehet, a Gomarco által alkalmazott eljárás azonban bevizsgált és maximálisan biztonságos. Ez garantálja a matracok kiemelkedő minőségét ebben a nehéz időszakban.

 

A blogbejegyzést készítette: ATP Szövegírás