Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Barangolj virtuálisan a Matrac Király birodalmában!

Kitaláltuk, hogyan varázsolhatnánk üzleteink kínálatát vásárlóink otthonába: létrehoztuk a 3D virtuális séták lehetőségét, amelyeken keresztül bárki végignézheti kínálatunk valósághű mását a virtuális világban. Ez a megoldás magasabb szintre emeli az online vásárlás lehetőségét, újszerű, teljesebb élményt nyújt az otthoni választáshoz.
Kitaláltuk, hogyan varázsolhatnánk üzleteink kínálatát vásárlóink otthonába: létrehoztuk a 3D virtuális séták lehetőségét, amelyeken keresztül bárki végignézheti kínálatunk valósághű mását a virtuális világban. Ez a megoldás magasabb szintre emeli az online vásárlás lehetőségét, újszerű, teljesebb élményt nyújt az otthoni választáshoz.

 

A Matrac Király birodalma egyre nagyobb. A 2020-as események, a koronavírus-járvány és az ahhoz köthető korlátozások ellenére is nyíltak tavaly új üzleteink, így már összesen 18 helyszínen várjuk vásárlóinkat az alvás világának ismert márkáival, csúcsminőségű termékekkel, Magyarország egyik legnagyobb választékával, az egyszerűtől a luxusig.

 

Az otthonába varázsoljuk csúcsminőségű termékeinket

Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást, a termékekhez köthető helyszíni tanácsadást, ám természetesen azt is tapasztaljuk, hogy az új helyzetben kevesebben szeretnek kimozdulni otthonukból. A Matrac Király üzletei a megszokott színvonalon várják az érdeklődőket, eközben azonban elkezdtünk dolgozni egy olyan megoldáson, amellyel a vásárlóink otthonába varázsolhatjuk egyedülálló kínálatunkat.

Örömmel jelenthetjük be, hogy ebből az ötletből kiindulva elkészültek a 3D virtuális sétáink, amelyek segítségével egy karosszékben ülve, a számítógép segítségével bebarangolhatóak üzleteink, kiválaszthatók a legjobban tetsző termékek, amelyekről aztán egyetlen kattintással minden információ elérhető, majd a webáruházunkon keresztül a vásárlás is lebonyolítható.

 
Mit kell tudni a 3D virtuális sétákról?

Olyan oldalt készítettünk, amelynek segítségével szaküzleteinkről hiteles képet kaphatnak vásárlóink, akik egy virtuális séta keretében szétnézhetnek a forgalmazott termékek között egy háromdimenziós alkalmazás használatával. A bemutatótermek a valóságnak megfelelően lettek digitalizálva, így az érdeklődők otthonról, egy laptop vagy okostelefon segítségével bármikor, azaz nyitvatartási időn túl is „körbesétálhatnak” nálunk.

A virtuális üzletekben szabadon közlekedhetnek, minden terméket körbejárhatnak, a színes pontokra kattintva pedig bővebb információhoz juthatnak, valamint a honlapunk aktuális cikkén keresztül akár azonnal meg is rendelhetik a kinézett terméket. Ráadásul, ha rendelkezünk VR szemüveggel, a virtuális valóságban is körbejárhatjuk a kiválasztott üzletet.

 

Sétálja körbe, mérje le, vegye meg

A közlekedéshez mindössze a fel, le, jobbra és balra billentyűk használatára lesz szükség, valamint az egér alkalmazására, amellyel a színes gombokra kattintva elérhetővé válnak a további lehetőségek. A bal sarokban található „Measurement” ikon segítségével méretet is vehetnek a termékről, pontosan lemérhetik, melyik lesz az ideális választás, emellett a lakberendezési tervekbe méretarányosan be lehet illeszteni a kinézett hálószobabútort.

A 3D virtuális sétáink kínálata folyamatosan bővül, ezeket az Üzleteink menüpontokban lehet elérni. Jelenleg a törökbálinti Max City Yatas Bedding Store, a Max City Cilek márkabolt, illetve a győri, a szombathelyi és a debreceni kirendeltségünk járható körbe virtuálisan. Próbálja ki, meglátja, megéri!

 

A blogbejegyzést készítette az ATP Szövegírás – klikk a részletekért!