Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Black Friday a Matrac Királynál is!

Valamennyi üzletünkben húsz százalék kedvezmény egy egész hétvégén át, ami még az akciós termékekre is érvényes. Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy megint itt a Black Friday! Cikkünkből az is kiderül, hogyan indult világkörüli útjára a fekete péntek.

 

Ha fekete péntek akkor Matrac Király!

A Matrac Király idén is csatlakozik a Black Friday akcióhoz: 2019 november 29., péntektől december 1., vasárnapig minden matracra 20 százalékos kedvezményt biztosítunk. Ráadásul ezt a már akciós matracokra is értjük. Az óriási kedvezmény az ország valamennyi Matrac Király üzletében érvényes.

 

 

 

 

De mi is az Black Friday, és mi miért csatlakoztunk hozzá? A fekete péntek az Egyesült Államokból ered, a hálaadást követő első pénteket nevezték el így. Azért ez a nap nyerte el ezt a címet, mert az USA-ban hagyományosan ezzel kezdődik meg régóta a karácsonyi bevásárlás szezonja. Mivel a hálaadás november negyedik csütörtökére esik, ezért logikusan a másnap jelenti a fekete péntek kezdetét. A Black Friday már 1966-ban létező fogalom volt, mégis csak 2009-ben terjedt el végérvényesen. Az elnevezés egyébként Philadelphiában született meg, az ottani rendőrök a hatalmas forgalom okozta gigadugókra használták. 2009 óta pedig a kiskereskedelemben terjedt el, ekkortól kezdték alkalmazni az üzletek a hihetetlen kedvezményeket. Hazánkban először hat évvel ezelőtt, 2013. november 29-én tartották meg a Black Fridayt, de akkor még nem túl sok cég csatlakozott hozzá. Azóta egyre többen gondolják úgy, hogy érdemes megtartani az akciós napokat.

 

Inkább próbálja ki a matracokat!

Érdekesség, hogy Magyarországon 80-90 százalékban inkább online vásárolnak az emberek, felvállalva azt is, hogy a termékek minden bizonnyal később érkeznek majd meg. Így nem kell bemenniük az üzletbe, pedig ezzel fontos lehetőségtől esnek el, ami a Matrac Királynál is kiemelten fontos. Ez nem más, mint a termékek kipróbálása. 

 

 

 

 

Szakértő csapatunk a Black Friday ideje alatt is várja az üzletekbe betérő vásárlókat,hogy minden részletre kiterjedő tájékoztatás adjanak a választáshoz. A fekete péntek alatt Yatas és a Nanni termékekre külön kiemelt gyártói akciók vonatkoznak, erről üzleteinkben bővebben is tájékozódhatnak.  Az akció csak az új megrendelésekre vonatkozik! 

 

 

 

 

Közeledik a karácsony, de Ön még nem tudja, mivel lepje meg szeretteit? Rohanó világunkban az egyik legjobb dolog, amit adhatunk, az a pihenés. A kényelem olyan luxus, amire folyamatosan mozgásban lévő hétköznapokon kevesen áldoznak. Egy kényelmes matracnál nincs jobb recept, ha az év végén ki szeretnénk pihenni magunkat. Mindegy, hogy mi motiválja a matracvásárlást, most 20 százalékkal több érvünk van arra, hogy ezt miért valamelyik Matrac Király üzletben tegye!