Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Megérkeztek a Matrac Királyhoz a Bambi matracok és ágyszettek

Újabb nemzetközileg ismert és elismert brand csatlakozott a Matrac Királyhoz: megérkeztek a matracok és ágyszettek terén kiemelkedő minőséget képviselő Bambi termékei. Bemutatjuk a gyártót, illetve áttekintjük az üzleteinkben elérhető kínálatot.

 

 

 

Két dolgot megszokhatott, aki figyeli a Magyarország egyik legnagyobb választékát kínáló Matrac Királyt: egyrészt csakis kivételes minőséget képviselő brandek termékeit forgalmazzuk, másrészt folyamatosan keressük a nemzetközileg elismert gyártókkal való együttműködés lehetőségét. Ennek a két alapelvnek köszönhető, hogy immár a török Bambi Bedding matracai is elérhetők az ország különböző szegleteiben található 18 üzletünkben.

 

 

 

 

Mit kell tudni a Bambiról?

 

A cég, amely az egyik legismertebb márka Törökországban, 1965-ben alapult, majd 1997-ben vette fel jelenlegi nevét. A széles körű elismertség a legutóbbi évtizedben érkezett meg a vállalathoz, ekkor indult be igazán a matracok és ágyszettek nemzetközi értékesítése. Titok nincs a sikerek mögött: ezeket annak köszönheti a gyártó, hogy mindig a legmagasabb színvonalat célozta meg, folyamatosan emelte a termékek minőségét, illetve alkalmazkodott a felhasználói visszajelzésekhez. A termékek elkészítéséhez innovatív technológiákat követő gyártósorokat használnak, míg a cég működését több mint ezer munkatárs segíti a 70 ezer négyzetméteres telephelyen. Előszeretettel alkalmazzák az új generációs megoldásokat, illetve a minőségi alapanyagokra esküsznek, ezeket nemzetközi szabványoknak megfelelően hasznosítják. A Bambi olyan termékeket készít, amelyek megkönnyítik az emberek életét, pihenését, így a cég a globális márkává válás útjára lépett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Matrac Királynál a Bambi felsőkategóriás matracai, ágyszettjei, éjjeli szekrényei elérhetők. Melyek ezek? Nézzünk néhány népszerű modellt!

 

 

  • Latextra: egy 33 centiméteres, félkemény táskarugós matrac. A rugók külön lettek becsomagolva, amitől tökéletesebb az alátámasztás, illetve a testsúly is jobban oszlik el a fekvőfelületen. A gerinc megfelelő helyzetben tartása biztosítja a kényelmes alvást, illetve kizárja az áthullámzást, így az egyik fél sem zavarja mozgásával a másik nyugalmátalvás közben. A matrachoz azonos nevű ágykeret is elérhető.

 

 

 

 

 

  • Borjen: a 34 centis modellben a rugórendszer előnyei ugyanazok, mint a Latextra esetében, míg a higiéniát és komfortot a bórásványokkal kevert, nagysűrűségű hideghab és a Hyper Soft komforthab biztosítja. Ez utóbbi felel a tökéletes testgörbe követéséért, ami a legfinomabb érzést biztosítja a testnek, de kifejezetten kellemes a táskarugós matrac tapintása is. A matrachoz azonos nevű ágykeret is elérhető.

 

 

  • Magnasand Therapy: a tökéletes és pihentető alvást szolgálja a 34 centis táskarugós matrac. Fő jellemzője, hogy a gyártásnál egy olyan speciális, mágneses gyógyhomokot alkalmaznak, amelyet évszázadok óta használnak a gyógyításhoz. A homok hatására mérhetően csökken a testben a stressz, illetve ellensúlyozódik az a káros hatás, amit a körülöttünk lévő elektronikai eszközök okoznak a szervezetnek. Díjnyertes termékről van szó: a Magnasand Therapy az isztambuli kereskedelmi kiállításon a legkiválóbb fejlesztés díját nyerte el. A matrachoz azonos nevű ágykeret is elérhető.

 

 

 

 

  • Multisleep: a Bambi Multisleep matraca 32 centiméter magas, felsőkategóriás, sőt inkább luxus besorolású táskarugós matrac, ami az egyedülálló Comfort Balance technológiával készül, így nem csak látványos kialakításával, de lehengerlő kényelmi szintjével is közönségkedvenc lett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Thermo Control, Bamboo Sleep, Comfort Balance: az ágyneműtartós, kárpitos ágykeretek között a fenti matracokhoz tartozó termékek mellett további dizájnok is elérhetők. Ezek önállóan is képesek beragyogni a hálószobát, de még ütősebb az összkép, ha a hozzájuk illő éjjeli szekrény egészíti ki őket. Jó hír, hogy egyedi színekben is rendelhetők, így bármilyen enteriőrbe eredményesen beilleszthetők.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  A Bambi Beddig matracai és ágykeretek bevezető kedvezménnyel kaphatók a Matrac Királynál! Keresd a kinézett modellt üzleteinkben!