Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

MATRAC KIRÁLY GYŐR VÁROSÁBAN IS!

Szeged után egy másik magyar nagyváros meghódítása is sikerült a Matrac Királynak. Néhány nap és Győrben is megnyílik üzletünk, nem kevesebb, mint 350 négyzetméteren! Szeretnél kényelmesen aludni? Akkor irány a Puskás Tivadar utca!

 

Ha Győr, akkor Matrac Király!

 

2020 Január 17-én, pénteken a Matrac Király Győr városában is megnyitja üzletét, a Puskás Tivadar utca 10. szám alatt. 350 négyzetméteren várjuk vásárlóinkat óriási választékkal. Matracok, alváskiegészítők és ágykeretek - nálunk mindent megtalál, ami a kényelmes alváshoz szükséges. 

 

 

 

 

Budapest után Törökbálinton, Kistarcsán, Székesfehérváron, legutóbb pedig Szegeden nyitott üzletet a Matrac Király. Vidéki sikereinken felbuzdulva úgy gondoltuk, itt nem szabad megállni. Hiszen minden bizonnyal az ország más városaiban is van igény a minőségi termékekre, a tartalmas pihenésre, a nyugodt fekhelyre. Némi utánajárás után Győr városára esett a választásunk, mert úgy éreztük, itt is valódi igény mutatkozik a minőségre. Nem szeretnénk nagy szavakat használni, de küldetésünknek érezzük, hogy javítsuk az ország alváskultúráját, melynek következő lépése a Rába-part meghódítása.

 

 

 

 

Országos akció egyetlen város miatt? Természetesen!

 

Hogy bizonyítsuk előző mondatunkat, jelezzük, hogy nem csak az ilyenkor megszokott akciókkal készülünk. Mire gondolunk? Ha új üzlet nyílik, legyen szó cipőről, női ruháról, kávégépről, az esetek nagy többségében akciókkal várják a vevőket. Fontos, hogy a vásárlók betérjenek, megismerjék a boltot, meséljenek róla másoknak, és persze az is, hogy ne üres kézzel távozzanak. A kedvezmények azonban minden esetben az adott boltban érvényesek. A Matrac Király viszont – ahogy sok más mindent is – egészen másként szervezi akcióit. Nálunk egy új üzlet megnyitását az egész országban ünnepeljük! Ezért aztán minden egyes boltunkban akcióval várjuk vásárlóinkat január 17., péntektől január 19-ig, tehát az egész hétvégén. Kistarcsától Szegedig, Budapesttől Székesfehérvárig betérhet hozzánk bárki, garantált a kedvezmény és a magas minőség, meg persze a kényelmes parkoló, ahol könnyű pakolni.

 

 

 

 

 

 Matracra van szüksége? Valamilyen alváskiegészítőt keres? Ágykeretet vásárolna? Ne habozzon! Szakembereink az ország valamennyi üzletében várják vásárlóinkat hasznos tanácsokkal, valódi javaslatokkal és minőségi termékekkel. Mindezt ráadásul igen kedvező áron, immár Győr városában is.