Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Megnyitott a Matrac Király Nyíregyháza közkedvelt bevásárlóközpontjánál!

Nagyszerű hírünk van: a Matrac Király megérkezett Nyíregyházára! Itt nyitottuk meg immár 18. üzletünket, ahol a megszokott színvonallal várunk mindenkit!

 

A Matrac Király birodalma folyamatosan terjeszkedik, bővül, ennek köszönhető, hogy az ország egyre több régiójában és városában találhattok meg minket. Pest megyei és budapesti üzleteink után az utóbbi években gombamód szaporodtak vidéki áruházaink, amelyek közé Székesfehérvár, Győr, Szeged, Debrecen és Szombathely után most Nyíregyháza csatlakozott. Azt is elárulhatjuk, hogy nincs megállás: nemsokára Kecskemétről jelentkezünk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hol található a Matrac Király Nyíregyháza?

Az ország hetedik legnagyobb városában egy közkedvelt bevásárlási csomópontban, a Törzs utca 49. szám alatt találkozhatsz velünk, ahol kiváló parkolási lehetőséget is találsz. Az üzlet a Stop Shop bevásárlóközpont közelében, az EcoFamily mellett helyezkedik el. Itt várunk mindenkit, aki szeretné a legmagasabb minőségű matracokkal, ágykeretekkel, párnákkal és további alváskiegészítő termékekkel ékesíteni otthonát.

 

 

 

 

Mit kínálunk?

Nemzetközi szinten elismert brandek termékeit hoztuk el, ezek az abszolút csúcsminőséget, az innovatív újításokat képviselik. Ide tartozik többek között a szlovák Matratex, a svájci Chamambra, illetve a török Yataş és Bambi. A közkedvelt gyártók sokszínű kínálatát 300 négyzetméteren mutatjuk be vásárlóinknak, akik így kipróbálhatják azokat, illetve szabad szemmel is megcsodálhatják a felhozatalt. Ez a legjobb módszer arra, hogy az ember megtalálja a tökéletes ágyat és matracot otthonába!

 

De a teljesség igénye nélkül segíthetünk akkor is, ha fa vagy textil ágykeretet keresel, hiszen ezekből szintén óriási szín- és méretválasztékot tudunk mutatni. Ugyancsak érdemes minket meglátogatni, ha ágyrács, párna, matracvédő vagy éppen lepedő megvásárlásán gondolkozik valaki – az alvás világának szakértőjeként ezekből is csak a legjobbat forgalmazzuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi jellemző a szolgáltatásunkra?

A szakszerű kiszolgálás, a részletes szaktanácsadás, valamint az óriási árukészlet. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország egyik legnagyobb választékával rendelkezünk, ennek fenntartásáért pedig folyamatosan teszünk – rendszeresen frissítjük a kínálatunkat, bevezetjük az új brandeket és termékeket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Matrac Király Nyíregyháza széles kínálatában az egyszerűtől a luxusig mindent megtalálni, rugalmasságunknak köszönhetően pedig egyedi stílusok, méretek és színek is elérhetők. Ki kell emelnünk a gyors kiszolgálást, amelyet a hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően tudunk megvalósítani. Szinte minden igényre képesek vagyunk azonnali megoldást találni!

 

Megnyitott tehát a Matrac Király nyíregyházi üzlete, ahol hétfőtől péntekig 10 és 18, szombaton és vasárnap 10 és 14 óra között várjuk a kényelmes, pihentető alvásra, valamint minőségi termékekre vágyókat!