Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Mutatunk három párnát, amiken imádni fogsz majd aludni!

Az alvásminőséghez nagyban hozzájárulhat a párna, ami kitámasztásként szolgál. Sokan nem különösebben figyelnek oda, hogy mik az egyéni igényeik. Pedig nem egyszer a nyak, a tarkó vagy éppen a fej hátsó fele könyörög azért, hogy ideális környezetben pihenhessen. Azért, hogy a nyugodt álmokat hozó órák tényleg betoppanhassanak az éjszakáidba, felsorakoztatunk három párnatippet, amikkel a fejed alatt már nem kell számolnod a bárányokat!

 

 

 

Párnával vagy anélkül?

 

Nulladik lépésben célszerű ránézni arra, hogy érdemes-e párnával aludni, vagy a matracok kínálta kényelem bőven elegendő-e. A helyzet az, hogy akad, akinek egyszerűen nem fekszik, hogy valamire ráfeküdjön. Mert kényelmetlen, mert nyom, mert kellemetlen érzetet nyújt. Mondjuk azért ezekben az esetekben esélyes, hogy a fej alá bepréselt variáció a legkevésbé sem alvásbarát választás. De nyilván van, akinek a legjobb párna sem megfelelő. Szóval igen, olykor előfordulhat, hogy nem marad más, mint a külső szemmel nézve kicsit aszketikus benyomást keltő párna nélküli alvás. Viszont ha így nem igazán tudod elképzelni az éjszakáidat, akkor megnyugtatunk: nem is kell. Úgyhogy következzen a három toplistás ajánlat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Háton, hason vagy oldalt? Mindegy!

 

A Tempur Ombracio speciális kialakításáról híres. A dizájn külső szemmel nézve sem mindennapi, és ez abszolút pozitívan értendő. A különleges bemélyedések a párnatest oldalán egyetlen célt szolgálnak, mégpedig a könnyed lélegzés biztosítását. Sokan bele sem gondolnak abba, hogy azért telnek roppantul zaklatottan az éjszakáik, mert a légzésük csupán felületes, kapkodó. Bizony ennek a hátterében a nem megfelelő kitámasztás is állhat, ami valóban gátat vethet a levegő szabad áramlásának – de nem a gyártó kínálta termék világában. Ezt a párnát ugyanis úgy fejlesztették ki, hogy alvási pozíciótól függetlenül kitűnő alapként szolgáljon. Mindegy, hogy te a hasadon fekve szereted tölteni az éjjeleket, vagy szívesebben pihensz a hátadon. Ez az a termék, ami minden felmerülő igényednek maradéktalanul megfelelhet, ráadásul méretek tekintetében is nyugodtan szemezgethetsz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szív- és fejmelengető érzés mindenkinek jár

 

A spanyol Gomarco Innogél párnája a melegség érzésével ajándékozhat meg. Hogy mire gondolunk? A 3D-s streccshuzattal – ami egyszerűen lehúzható, kimosható – rendelkező termék anyaga Visco Innogel, ami egy nagysűrűségű viszkoelasztikus hab és hőszabályzó gél ötvözete. Hogy ez magyarul mit jelent a gyakorlatban? Azt, hogy ennek a speciális anyagnak hála a párna minden évszakban, a külső tényezőktől függetlenül kellemes testmeleget biztosít. Vagyis az alvás közbeni ideális hőfok és páratartalom garantálható, akárcsak mindennek köszönhetően a maradéktalanul relaxáló pihenés. Ráadásul az anyag optimális sűrűsége borítékolja a megfelelő nyakkitámasztást, miközben a tartósság sem kérdéses az esetében.

 

 

 

 

 

 

 

 

Viszlát, stressz, viszlát, elektromágneses kisugárzás

 

A Magnasand Therapy párna szívét-lelkét és anyagát egy speciális, mágneses gyógyhomok adja, ami nagyjából húsz ásványi anyagot tartalmaz. A fekete homok képes a kívülről érkező elektromágneses sugárzásokat elnyelni, ezáltal stresszmentes pihenést biztosítva. Azon keresztül, hogy a feszültség érzékelhetően mérséklődik, a test sokkal könnyedebben és mélyebben képes ellazulni. Arról sem ildomos megfeledkezni, hogy a megfelelő alvás lelki szinten is elengedhetetlen. Tehát ha a pihenés a mindennapi stressz kezelésének aktív részévé válhat, akkor a felüdülés az ébren töltött órákban ezerszázalékosan garantálható.