Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Megérkeztek üzleteinkbe a Sealy csúcsminőségű matracai

A Matrac Királynál mindig törekszünk rá, hogy kiszolgáljuk vásárlóink változatos igényeit, ezért folyamatosan bővítjük kínálatunkat. A 2021-es év ebből a szempontból kiemelkedik, hiszen januárban megérkeztek üzleteinkbe az amerikai Sealy csúcsminőségű matracai, csaknem másfél évszázad tapasztalatával felvértezve.
A Matrac Királynál mindig törekszünk rá, hogy kiszolgáljuk vásárlóink változatos igényeit, ezért folyamatosan bővítjük kínálatunkat. A 2021-es év ebből a szempontból kiemelkedik, hiszen januárban megérkeztek üzleteinkbe az amerikai Sealy csúcsminőségű matracai, csaknem másfél évszázad tapasztalatával felvértezve.
Daniel Haynes és pamuttal töltött matraca

A Sealy brand 1881-ben jött létre a névválasztásban is szerepet kapó amerikai településen, a texasi Sealyben. Az alapító Daniel Haynes volt, aki megelégelte a silány fekhelyeket, ezért elkezdett pamuttal töltött matracokat gyártani, majd árulni. Hamar kiderült, hogy jól tette, hiszen a minőségi alvás lehetőségére már a 19. században nagy kereslet mutatkozott – nincs ez másként napjainkban sem. Mivel a Sealy fejlődése csaknem másfél évszázada töretlen, a Matrac Királynál úgy döntöttünk, kibővítjük kínálatunkat a cég termékeivel.

 
Túl a 100 millió eladáson

Haynes eladta a szabadalmát, így az ötletéből később igazi nagyvállalat épült, amely a világ az első számú matracgyártói közé került. Sikereit elsősorban annak köszönheti a cég, hogy mindvégig elkötelezettek maradtak a pihentető alvás megteremtésében. A csúcsminőségű amerikai matracok világszerte segítenek, túlzás nélkül mondhatjuk, hogy emberek tízmilliói tapasztalták már meg azt a kivételes kényelmet, támogatást és tartósságot, amelyet csak Sealy tud biztosítani. Ezt támasztja alá az adat, miszerint a világ hatvan országában 100 milliónál is több matracot értékesítettek. A cég életében legutóbb 2012-ben történt jelentős változás, amikor a Tempur-Pedic International felvásárolta azt, így jött létre a Tempur-Sealy brand, amely előbbi újításaival és utóbbi tapasztalatával vált meghatározó szereplővé a piacon.


 

Innovatív megoldásokkal a minőségért

Az újítások és az innovatív megoldások mindig is jellemezték a Sealyt, elég ehhez a múltba visszatekinteni. Még az 1929-es gazdasági világválság idején alkották meg a Button-Free Innerspring elnevezéssel illetett rugós matracukat – a technológia új lehetőségeket teremtett a matracgyártásban. Később szabadalmaztatták a helyes testtartást, a testre nehezedő nyomás csökkentését és a célzott alátámasztást biztosító technológiájukat, amely a Posturepedic Technology nevet kapta, de ortopédiai tanácsadó testületet is létrehoztak a minőség növelése érdekében. Fejlesztették a táskarugós felépítést, a huzatok kialakítását, új hideghabokat és memóriahabokat dobtak piacra. Összesen száznál is több szabadalmat jelentettek be, termékeiket pedig szigorú minőségbiztosítási rendszerrel ellenőrzik.

 
Kinek ajánljuk a Sealy matracait?

Azoknak, akik elkötelezettek a pihentető alvás iránt. Akik szeretik a kényelmet, a tartósságot, a magas minőséget. Akiknek fontos a nagyobb teherbírás, a hosszabb élettartam. Röviden azoknak, akik szeretnék egy kiemelkedő minőségű, amerikai fejlesztésű matraccal biztosítani az éjszakák nyugalmát. A Matrac Királynál kapható Sealy matracokhoz 10 év szavatosság tartozik.

 

A blogbejegyzést készítette az ATP Szövegírás – itt találod őket!