Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Matrac Király Szombathely városában!

A Matrac Király 2020 augusztusában megnyitja tizennyolcadik üzletét, amelynek Szombathely ad otthont. A Zanati út 26. szám alatt felkészült kollégák, illetve kiváló minőségű termékek várják azokat a vásárlókat, akik szeretnék megtapasztalni a tökéletes alvásminőséget.
A Matrac Király 2020 augusztusában megnyitja tizennyolcadik üzletét, amelynek Szombathely ad otthont. A Zanati út 26. szám alatt felkészült kollégák, illetve kiváló minőségű termékek várják azokat a vásárlókat, akik szeretnék megtapasztalni a tökéletes alvásminőséget.
Matrac Szombathelyen? Széles választékkal várunk!

Hamarosan az ország nyugati részén is elérhető lesz a Matrac Király, Szombathelyen nyitjuk meg ugyanis tizennyolcadik üzletünket. Törökbálint, Kistarcsa, Székesfehérvár, Győr, Debrecen és Szeged után ez a hetedik áruházunk vidéken. A dinamikus fejlődésünknek köszönhetően az ország egyre több szegletében lehet velünk találkozni. 

A munkálatok javában zajlanak, épül, szépül az üzlet, amelynek helyét eddig is jól ismerték a szombathelyiek. A Zanati út 26. szám alatt nyíló áruházunk közel 300 négyzetméteren várja azokat az érdeklődőket, akik szeretnék megtapasztalni a tökéletes alvásminőséget. Törekszünk rá, hogy vásárlóink a lehető legtöbb matracot ki tudják próbálni, mielőtt döntenek a vásárlásról, ezért az új üzletünkben negyvenféle terméket állítunk ki. Szombathely matrac tekintetében új színvonalat tapasztalhat meg!

 
Parkolási lehetőség az üzlet mellett

Az üzlettől nem messze található a vasútállomás, ahogyan a helyközi buszjáratokból is több áll meg a közelben. Tudjuk, hogy a legkényelmesebb autóval érkezni egy matracvásárlásra, ezért az üzlet mellett kialakított parkolók ugyancsak a vásárlók rendelkezésére állnak.

Hogy mire lehet számítani az augusztusi nyitást követően? Az alvás világának ismert márkái sorakoznak fel a kínálatban, olyan brandek, mint Törökország egyik legnagyobb matracgyártója, a Yatas Bedding, vagy mint a spanyol csúcsmárka, a Gomarco. A matracok mellett az alváskiegészítők terén is lehet válogatni: a legmodernebb dizájnt követő párnák, lepedők, fedőmatracok, matracvédők és ágykeretek szintén elérhetők Szombathelyen.

 

Minden egy helyen

A felhozatalban az egyszerűtől a luxusig minden megtalálható. Ehhez egyedi méretek, stílusok és színek társulnak, a szolgáltatásunkat pedig a gyors és barátságos kiszolgálás, a szakértő tanácsadás, a kipróbálható termékek, valamint a hatalmas raktárkészlet teszi teljessé. Nem egyszerű feladat megtalálni a tökéletes matracot, széles ugyanis a választék, kollégáink azonban segítenek a döntésben.

Mivel vasárnap is nyitva leszünk, még több szombathelyinek adódhat lehetősége, hogy szétnézzen nálunk. A vásárlást pedig azzal könnyítjük meg, hogy egészségpénztári kártyával is lehetségessé tesszük a fizetést.

A koronavírus-járvány miatt már az üzlet kialakítása során is fokozottan ügyelünk a fertőtlenítésre, a higiéniai előírások betartására. Ide tartozik a Gomarco által bevezetett speciális, UV-fénnyel történő fertőtlenítés, valamint a bankkártyás fizetés lehetősége. Ha pedig valaki az otthonában szeretné megkapni a termékeket, az sem gond: a házhozszállítás Szombathelyen is elérhető a szolgáltatásaink között.

 

Szombathely, felkészülni, jövünk!
 

 
A blogbejegyzést készítette: ATP Szövegírás