Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Szeged, alvásra fel! Itt a Matrac Király!

Minőségi matrac Szeged városában? Igen, lehetséges, mivel megérkezett a város egyik forgalmas pontjára, a Dorozsmai út 19. szám alá a Matrac Király. Négyszáz négyzetméteren egyszerű termékektől a luxusig, ágykeretek, kiegészítők. Miért bennünket válasszon? Mutatjuk a részleteket.

 

 

 

Matracok, ágykeretek, alváskiegészítő termékek. Aki még nem hallott róla, annak van egy jó hírünk: Szeged egyik forgalmas pontjánál, a Dorozsmai út 19. szám alatt megnyitotta kapuit. Hogy kerültünk a Tisza partjára? Látva a budapesti és a régiós sikereinket, úgy gondoltuk, hogy az ország távolabbi pontjaiban is gondolkodhatunk. Így aztán feltérképeztük a környékbeli matrackínálatot, és úgy gondoltuk, hogy belevágunk! 

 

 

 

 

 

Az eddig tapasztalataink azt mutatják, jól döntöttünk, megérte, erről árulkodnak a vásárlóink pozitív visszajelzései is. A Matrac Király hosszú ideje az uralkodó forgalmazó Budapesten és környékén, de nem is olyan régen elkezdtük a vidéki terjeszkedést, Székesfehérvárt már meg is hódítottuk. A sikereken felbuzdulva határoztunk úgy, hogy bevesszük Szegedet is. 

 

Matrac: az egyszerűtől a luxusig

Miért tettük jól a vásárlók szempontjából? Szakszerű kiszolgálás, szaktanácsadás, óriási árukészlet. Termékeinket azonnal biztosítjuk vevőinknek, akár raktárról is. Az egyszerűtől a luxuskategóriás termékekig, vásárlóink minden jellegű matracot megtalálnak nálunk, nem is beszélve a kiegészítőkről. Mire gondolunk? Párnák, paplanok, matracvédők, lepedők textil és fa ágykeretek. Nálunk az egyes márkákon belül is van lehetőség különböző típusokat választani, ezért tudunk szinte valamennyi igényre azonnali megoldást találni. 

 

 

 

 

 

Nálunk tehát nemcsak egyféle márkából választhatnak az érdeklődők, hanem számos lehetőségből. Miben vagyunk különlegesek? A boltunk nem a rossz értelemben vett „szaküzlet”, ahol egyetlen márkát talál a vásárló. Kínálatunk hihetetlenül széles. Nem is túlzsúfolt multi vagyunk, ahol nincs hely a kipróbálásra, ahol nem találni egyetlen hozzáértő eladót sem, sőt olyat is nehezen, aki egyáltalán az osztályon dolgozik. Mi értünk hozzá, és szánunk rád időt!

 

 


 

 

üzleteink

Térkép