Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Csúcsminőség Amerikából – bemutatjuk a Sealy Hibrid matracokat

A Matrac Királynál törekszünk rá, hogy nemzetközi összevetésben nézve is kiemelkedő gyártók termékeit kínáljuk vásárlóinknak. Ebben a sorban előkelő helyet foglal el az amerikai Sealy, amelynek ezúttal a Sealy Hibrid matracaira szeretnénk felhívni a figyelmet!

 

 

Másfél évszázad tapasztalata

Mielőtt megismernénk a Sealy Hibrid matracokat, érdemes körbejárni a Sealy történetét. Az amerikai gyártó fantasztikus, csaknem százötven éves múlttal rendelkezik, hiszen a céget 1881-ben alapították Texasban. Az idő múlásával és az aktuális kor követelményeinek megértésével a brand mindig igyekezett újítani, tartani a lépést a trendekkel, ennek köszönhetően ez volt az első matracmárka, amelyet a televízióban reklámoztak, illetve a Sealy volt az első gyártó, amely licenc programot kezdett el használni.

 

 

 

 

 

 

 

A Tempur-Sealy International napjainkban a matracgyártó iparág globális piacvezetője, amely hatvannál is több országban értékesíti magas minőségű termékeit. A globális jelenlét részeként az Egyesült Államokban kifejlesztett és több évtizede gyártott Sealy matracokat Európában a hivatalos licenc engedéllyel rendelkező görög Elite Strom gyártja.

 

Mit kínál a Sealy?

 

  • Komfort: nem csupán ígéret, hogy a brand hosszú éveken átívelő tapasztalata garantálja a termékek tökéletes kényelmét. Aki kipróbál egy ilyen modellt, azonnal megérti majd, mitől különleges egy Sealy matracon feküdni.
  • Minőség: a gyártó nem elégedett meg az iparági szabványok betartásával, azokat túlszárnyalva úgy tervezte meg, majd tesztelte matracait, hogy azok megfeleljenek a Sealy által támasztott magasabb szabványoknak is.
  • Tartósság: aki Sealy matracot vásárol, az évtizedes befektetés mellett teszi le a voksát. A gyártó bízik magában, éppen ezért matracai tízéves szavatossággal rendelkeznek típustól függően – ez a vásárlók számára is biztosítékot jelent.
  • Innováció: a gyártó mindig igyekszik kitalálni valami újat, valami egyedit, amellyel magasabb szintre emeli az alvás minőségét. Nincsenek trükkök, csakis bizonyított fejlesztések és technológiai előrelépések, amelyek valódi különbséget jelentenek.
  • Csúcshuzat: ami a matracok huzatait illeti, a nedvességet elnyelő szövettechnológia támogatja a kényelmes alvási környezetet, ráadásul a huzatok anyaga antiallergén, távol tartja a poratkákat, ezzel elérve, hogy a matrac mindig friss maradjon. 

 

 

 

 

 

 

 

Mi az a Posturepedic Technology?

Ki kell emelni, hogy a Sealy a gyártásnál az egyedülálló Posturepedic Technologyt használja, amely a technológia 65 éves tapasztalatával biztosítja a legmegfelelőbb kényelmet. Ez a megoldás a test legnehezebb részét célozza meg, megerősített alátámasztással, ott, ahol a leginkább szükséges. Csakis a matrac által a test felületére kifejtett nyomás elvezetésében szerepet játszó Posturepedic Technology nyújt mély, célzott és zónázott támogatást a teljes kényelem elérése érdekében. A zónázott habok alkalmazkodnak a testhez, ezzel segítik a nyomáspontokra ható erők enyhítését a személyre szabott kényelem érdekében. Ez a speciális technológia 20 százalékkal több rugót, illetve további anyagokat használ a matrac középső részén, hogy megfelelően megerősítse azt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Matrac Király kínálata

És hogy a Sealy Hibrid családból melyik modellek kaphatók a Matrac Királynál? Szívből ajánljuk a 25 centi magas, luxus hybrid táskarugós Ease, illetve Prestige típust, a 29 centis, egyoldalas luxus hybrid Stellart, a 31 centi magas, egyoldalas Majestic, vagy a 33 centis, nevéhez hűen isteni komfortú és kialakítású Divine modellt. Elég kipróbálni a matracokat valamelyik üzletünkben, az ember azonnal érzi majd: ezeken bizony más érzés feküdni!