Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Florida, California, Nevada, Montana - bemutatkoznak a Sealy szállodai matracai

Az egyesült államokbeli Sealy termékei 2021-ben debütáltak a Matrac Király kínálatában. A világszerte ismert és elismert brand legmagasabb kategóriás megoldásait a szállodai matracok képviselik, amelyek tervezése és gyártása alvásszakértők bevonásával történt. Florida, California, Nevada, Montana - mutatjuk a kínálatot!

 

 

A szállodai matrac kifejezés nem biztos, hogy mindenki számára egyértelmű hazánkban. Ha azonban azt mondjuk, hogy a legjobb szállodákban egészen más minőségű alvási élményt tapasztalhatunk meg, akkor már érezhető, mire vonatkozik a megjelölés. A szállodai matrac egész egyszerűen a lehető legmagasabb kategóriás termékek jelölésére szolgál. Az amerikai brand, a Sealy ide sorolja több, egyaránt alvásszakértők bevonásával létrehozott, az egészséges alváshoz szükséges feltételeket biztosító termékét is, ezek közül a Florida, a California, a Nevada és a Montana kapható a Matrac Királynál.

 

 

 

 

 

 

Mitől lesz igazi szállodai élmény az alvás?

 

Például a Sealy által szabadalmaztatott PostureTech rugó rendszer miatt, amely biztosítja a gerinc megfelelő alátámasztását és idomulását, megőrzi annak természetes görbületét, így kiváló kényelmet nyújt. Egy nyitott rugórendszerről beszélünk, így nem találkozunk olyan kötött mozgással, mint az egyszerűbb kialakítások esetén. Fontos, hogy a rugó átmérője ugyanakkora a matrac teljes felületében, ám ahol a legnagyobb a test általi terhelés, ott célzottan 20 százalékkal erősebbre edzett rugózat helyezkedik el, ezzel kiegyenlítve a nyomást, ami a felületre nehezedik – ez a Posturepedic technológia, amely minden Sealy matracban megtalálható alátámasztási rendszer. Emellett a matracok részét képezi egy nagysűrűségű habcsík, ami a széleken gátolja az oldalak megereszkedését, növeli a tartósságot. Ez az Edge Guard, amely stabil éltámaszt biztosít, így lehetővé teszi, hogy egészen a matrac széléig lehessen használni a teljes felületet. A Sealy szállodai matracai azok számára készülnek, akik extra kényelmet és értéket keresnek a pihenésük során.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Sealy Florida

 

A Florida kétoldalas, 28 centiméteres, félkemény, zónázott, DHT duplán edzett táskarugókkal ellátott hotelmatrac. Az alapja a Sealy Response Pro Encased Coil rugórendszer, amelynek jellegzetessége, hogy duplán edzett, ezáltal biztosított a nagyobb teherbírás és a hosszú élettartam. Ezt a High Performance Foam nagysűrűségű hab veszi körül. Megtaláljuk benne a Sealy által szabadalmaztatott Posturepedic technológiát, emellett a matrac antiallergén és antibakteriális hatású, így bárki számára gond nélkül használható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Sealy California

 

A modell az USA legnépesebb tagállamának nevét viseli. Prémiumkategóriás hotelmatrac, amely 33 centi magas. Az alapja szintén a Support Ultra Firm Foam, amelyre a Response Pro Encased Coil táskarugórendszer került. Jellegzetessége, hogy kétszeresen hőedzett a jó teherbírás és a hosszú élettartam miatt. A zónázott kialakítás mellett itt is megtaláljuk a Posturepedic technológiát. Ami a matrac tetején megtalálható Pillow Top réteget illeti, abban egy lágy habréteg, illetve egy hőstabilizáló, nagy sűrűségű, zselés emlékezőhab kapott helyet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Sealy Nevada

 

A Nevada egy félkemény, zónázott matrac, amely 33 centi magas, egyoldalas. Ugyanúgy kihasználja a Support Ultra Firm Foam és a PostureTech rendszer innovációit, a rugórendszert a High Performance Foam nagysűrűségű hab veszi körül, ami az ágybetét éltartását biztosítja. A matrac borítása a Prolux kötött huzat, ami kiváló nedvesség- és hőelvezető, köszönhetően az anyagba steppelt hűvös pamutvattarétegnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Sealy Montana

 

A 25 centis Sealy Montana szintén egyoldalas megoldás, amelyet a DHT duplán edzett rugók tesznek tökéletessé. A világ legnagyobb matracgyártójának terméke ugyancsak rendelkezik a szabadalmakkal, így ezeket csak felsorolással említjük: PostureTech, Posturepedic, Support Ultra Firm Foam. A rugók felett elhelyezkedő komfortrétegek pedig a nagysűrűségű és tökéletes légáteresztő Cushion Soft Foam és Cushion Air Foam lettek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem elég a matrac?

Ha szeretnéd a Sealy szállodai matracait hasonlóan magas minőségű kiegészítőkkel feldobni, arra is van lehetőség. Az egyedülálló Sealy White Dream párnát ugyancsak élvonalbeli technológia és magas követelményrendszer hozta létre. A méretét tekintve 50×70 centis, a huzata finom szálakból szőtt szaténpamut, a töltet pedig 100 százalékig mikroszálas, viszont tollpárnaérzettel.

 

 

 

 

 

 

A Sealy White Cool matracvédő egy matrac megóvásának fontos eleme: meghosszabbítja annak életkorát, tisztán és frissen tartja azt hosszú időn át. A Tencel- és Lyocell-szálakat tartalmazó, vízhatlan, több méretben is elérhető matracvédő praktikus kialakítású, könnyen eltávolítható és mosógépben mosható, míg az antibakteriális huzat biztosítja a bőr védelmét.