Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Egy híján húsz: tizenkilencedik üzletét nyitotta Veszprémben a Matrac Király

Nincs megállás: újabb üzletet nyitott a Matrac Király, ezúttal Veszprémben. Mindig az volt a célunk, hogy minél közelebb vigyük a pihentető alváshoz szükséges minőségi termékeket az emberekhez, ennek részeként immár egy újabb nagyvárosban szolgáljuk ki vendégeinket. Gyere, nézz szét nálunk!

 

 

Matrac Király – a királynék városában is

 

Veszprémet előszeretettel emlegetjük a „királynék városa” elnevezéssel. Ennek történelmi okai vannak: István király Veszprém városát és birtokait feleségének, Gizella királynénak ajándékozta, innentől kezdve a város a mindenkori magyar királyné birtoka lett. Ezt követően hazánk királynéit évszázadokon át a veszprémi püspök koronázta meg – innen ered a becenév.

 

Nos, a Matrac Király most ide is megérkezett, hiszen megnyitottuk vadonatúj, tizenkilencedik üzletünket. Törökbálint, illetve Budapest mellett eddig Kistarcsa, Székesfehérvár, Győr, Szeged, Debrecen, Szombathely, Nyíregyháza és Kecskemét lakosai örülhettek az alvás világában elismert márkáknak, most a listához az 58 ezer fős Veszprém is csatlakozott. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csúcsminőség 800 négyzetméteren

 

Az üzletet a Balaton Pláza szomszédságában, a Budapest út 30. szám alatt alakítottuk ki. Szívünket, lelkünket beletettük a 800 négyzetméter berendezésébe, ahol három szinten több mint hetvenféle matrac próbálható ki. A vásárlóink visszajelzései alapján pontosan tudjuk: a legtöbben úgy szeretnek matracot vásárolni, hogy előtte személyesen próbálják ki a kinézett modellt. Megtapintják, ráfekszenek, kipróbálják. Hogy ezt mindenki megtehesse, igyekeztünk a lehető legnagyobb választékot kialakítani a veszprémi üzletben. 

 

Elismert magyar és nemzetközi márkák termékei érhetők el, ráadásul nem csupán matracokról beszélünk. Nálunk szinte minden kiegészítő megtalálható, így ágykeretek, párnák, paplanok, ágyrácsok, matracvédők és éjjeli szekrények is vannak a kínálatban. Nézzük részletesebben! Ami az ágykereteket illeti, hatalmas méret-, szín- és stílusválasztékot állítottunk össze, hogy mindenki megtalálhassa a tökéletes darabot hálószobájába. Az ágykeret az otthon egyik leglátványosabb eleme, ezért nem szabad kényelmetlen kompromisszumokat kötnünk a vásárlásnál – nálunk erre nem is lesz szükség!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi van még a Matrac Királynál? 

 

  • Az egyedülálló, innovatív Tempur, valamint más elismert gyártók párnakínálata.
  • Exkluzív minőségű, jól szellőző matracvédők, amik növelik a matrac élettartamát, illetve higiénikus környezetet teremtenek.
  • Igényes, finom tapintású bitpamut gumis lepedők hatalmas szín- és méretválasztékban.
  • Újdonságként kipróbálhatók a Herkules rugórendszerű matracok is. A hatmenetes Herkules rugók átmérője kisebb, mint a Bonell matracokban található rugóké, ezáltal több található meg ezekből a matracban, így növelve a test tökéletes alátámasztását. 
  • Elérhetők nálunk a közkedvelt memory foam, latex-kóxusz és vákuum matracok is, amik egyedülálló nyomáselosztással rendelkeznek, így komfortos alvást biztosítanak.
  • A gyermekek számára készült matracaink minőségi alapanyagokból, mosható huzattal és egyedi méretben is rendelhetők.
  • Vásárolhatsz üzletünkben fedőmatracokat is, amelyekkel lágyabbá, komfortosabbá varázsolhatod meglévő matracodat – ezek mosható kivitelben, antiallergén huzattal, különböző méretben, vastagsággal és anyagválasztékkal rendelhetők.
  • Kiegészítőként kínálunk még éjjeli szekrényeket és lábvégpadokat, mint az ágy értékes, praktikus és stílusos kiegészítőit.
  • Újdonság a csúcskategóriás, több ágytípushoz is rendelhető okos éjjeli szekrényünk, amely USB+USBC csatlakozókkal, hangszóróval, LED-világítással és vezeték nélküli telefontöltővel rendelkezik.

 

 

 

 

 

 

Kedvet csináltunk a vásárláshoz? Kivételes raktárkészlettel, szakszerű tanácsadással és saját parkolóval várunk a Matrac Király veszprémi üzletében, a Budapest út 30. szám alatt!