Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

A Matrac Király csapata Európa legnagyobb bútorkiállításán járt

Rottex, Chamambra, Yatas, Gomarco. Hol találkozhat a matracforgalmazó szakma ezeknek a márkáknak legújabb kollekciójával, ha nem Európa legnagyobb bútorkiállításán? Január közepén a Matrac Király stábja Kölnbe látogatott, az Internationale Möbelmessére (IMM).

Ha január, akkor Köln!

 

A matracforgalmazók számára minden évben a január közepe jelenti a legizgalmasabb időszakot. A kölni IMM-en mutatják be ugyanis a világ minden tájáról érkező bútorgyártók az adott évre szóló újdonságaikat. A kiállítás már 1949 óta létezik, gyakorlatilag minden megtalálható itt, ami egy otthon berendezéséhez szükséges. Minden stílus és minden szín képviselteti magát. 

Így a német várost ilyenkor ezekben a napokban ellepik a szakmabeliek, mindenki hasznos tudással és információkkal gazdagodik. A Matrac Király csapata évek óta köti össze a kellemeset a hasznossal, és látogat el ilyenkor Kölnbe, idén sem volt ezt másképp.

 

 

 

 

 Tapasztalataink az IMM-ről

Számunkra természetesen a legfontosabbak a matracgyártók termékei voltak. Örömmel láttuk, hogy rengeteg újdonsággal jelentkeztek az idei évben is. Számos, velünk kapcsolatban álló gyártó és beszállító is aktív résztvevője volt a kiállításnak. Találkoztunk többek között a magyar Rottex cég által forgalmazott, a vásárlóink körében rendkívül népszerű Chamambra brand új kollekcióival.  Kiváló választás, ha nem akarunk kompromisszumot kötni az elegancia rovására. Meggyőződtünk róla, hogy Chamambra hivatása továbbra is az, hogy ügyfeleinek olyan alvásrendszert alkosson, amely a legjobban illik az ízlésükhöz, életmódjukhoz. Olyan értéket ad, amellyel bárki azonosulhat. A Chamambra sokadszorra bizonyította, hogy elköteleződött a hosszú életű érték létrehozása mellett. 

 

Yatas és Gomarco: modern és natúr

A Yatas Bedding standjánál pedig az idei év legmodernebb ágytrendjeivel és matrac újdonságaival találkoztunk. A spanyol Gomarco cég standjánál megismerkedhettünk a legújabb fejlesztésű termékekkel, például a Natur-kollekcióval. Különlegessége, hogy környezettudatos technológiák felhasználásával újrahasznosított, óceáni PET palackokból és műanyaghulladékból készül a termékek szövete.  A kollekció egyes darabjai már a Matrac Király üzleteiben kipróbálhatók és megvásárolhatók.

 

 

 

 

 

 

 

Újdonság Gomarco Natur Soft matrac

 

28 cm magas, félkemény, környezettudatos táskarugós matrac a Spanyol Gomarco cégtől. A matrac alapját az úgynevezett Spring Sac Soft, félkemény táskarugó rendszer képezi 250 db/m2. A matrac oldalát speciális hideghab oldal megerősítés övezi. A matrac komfortrétegében megtalálhatóak a saját fejlesztésű úgynevezett Aquapur magas sűrűségű HR hideghab rétegek, illetve egy lágy Supersoft anyag, mely tökéletes tehermentesítést és komfortot biztosít. A természetes pamut töltet biztosítja a tökéletes szellőzést.

A matrac környezettudatosságát az adja, hogy az óceánokból összegyűjtött PET palackok újrahasznosításábol eredő műanyagot ötvözték természetes pamuttal. Az összes varratot képező szál, szintén PET palackból kivont anyagból készült. 

 

 

 

Mi várható jövőre Kölnben? Azt nem tudjuk, de a Matrac Király csapata biztosan ott lesz!

 

 

Önnek is matracra van szüksége, esetleg alváskiegészítőt keres? Csak egy ágykeretet venne? Szakembereink az ország valamennyi üzletében várják a vásárlókat hasznos tanácsokkal,  minőségi termékekkel. Mindezt ráadásul kedvező áron, egyre több vidéki üzletben. Részletek a honlapunkon.