Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Íme, a legjobb Chamambra matracok a Matrac Király kínálatában

A Chamambra már a 18. században elindult világhódító útjára. Svájci szakértelem, német táskarugós magabiztosság, mindig kényelmes fekvőfelület – mit tud ez a matracmárka, amit más nem? Négy példán keresztül válaszoljuk meg ezt a teljesen jogos kérdést.

 

 

Így hódította meg a világot a Chamambra

 

A svájci mérnökcsalád, a Chamambra neve a 18. században lett ismert az országban. Eleinte leginkább technikai berendezéseket gyártottak abból a célból, hogy minél hatékonyabban tudják feldolgozni a lent. Saját szövőgépjeiknek köszönhetően hihetetlen eredményeket értek el ezen a területen. Az ipari forradalomnak köszönhetően egyre gyorsabban fejlődött a textilipar, a család helyzete is sokat javult, hamarosan ágyakat kezdtek gyártani. A 19. századra az egész világban exportálták jobbnál jobb minőségű fekhelyüket. A Matracokra azonban „mindössze” mintegy 30 éve kezdték specializálni magukat. Négy példán keresztül mutatjuk be öt generáció matractapasztalatát.

 

 

 

 

 

 

 

 

Opulence táskarugós matrac

A Chamambra Opulence matracot azoknak ajánljuk, akik a kemény fekvőfelületet kedvelik. 32 centiméter magas, nem kevesebb, mint hét zónával rendelkezik, ebbe pedig 18 centiméteres, német gyártású táskarugókat helyeztek. A Chamambara gyártói figyelemmel voltak a különböző testrészekre, így a nyaknak, a csípőnek és a lábnak is stabil helyzetet biztosítottak. A matrac mindkét oldala tökéletesen használható, ezért kimagaslóan hosszú élettartamú.

 

 

 

 

 

 

 

Lorena táskarugós matrac

Maximális kényelem 33 centiméter magasságban – ez a Lorena. A hét zónás táskarugórendszer tökéletes fekvést eredményez ennél a kialakításnál. Három habréteg nyújt kiemelkedő luxusérzést ráfekvéskor: a belső, legvastagabb, igen sűrű, tartós hideghab, a középső pedig tökéletesen formakövető memóriahab. A legfelső réteg ismét hideghab, ami extrán rugalmas. 

 

 

 

 

 


 

  

Sissy táskarugós matrac

A Sissy 32 centiméter magasan nyújt kiemelkedő kényelmet, a nagysűrűségű hideghab igazi luxusérzetet biztosít a használója számára. A legfelsőbb rétege ráadásul egy különleges géltex anyag, ami a benyomódás után hihetetlenül gyorsan nyeri vissza az alakját. Keménysége ráadásul független a hőmérséklettől, ezért kényelmes marad és remekül támasztja alá a testet. A Sissy extrája még, hogy Ökotex 100-as minősítést kapott. 

 

 

 

 

 

  

 

Jade táskarugós matrac

 

Újabb, 32 centiméter magas, kényelmes megoldás hét zónával, ez a Jade táskarugós matrac. A Chamambra olyan alvásrendszert alkotott a Jade segítségével, amely ízléses és mindenféle életmódhoz alkalmazkodik. A svájci cég a Jadén keresztül is azt bizonyítja, hogy ragaszkodik a profi kivitelezéshez, ezt pedig a legjobb csapatmunkával valósítják meg.