Matrackirály - Táska rugós matrac - Duros táskarugós matrac

Duros táskarugós matrac

25cm magas 7 zónás táskarugós matrac eltérő keménységű komfortoldalakkal a  kifejezetten a kemény matracot kedvelőknek.

Méret Ár VásárlásKérdés: Tisztelt Hölgyem/Uram! A táskarugós matracot kifejezetten csak ágyrácsra lehet helyezni? Rendelkezünk ágykerettel, amiben nincs ágyrács, hanem sima felület. Szándékunkban áll táskarugós matracot vásárolni, de nem tudjuk, hogy a régi ágy megfelel e!? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Magyar Gábor (2017-12-01)
Válasz: Tisztelt Uram, Az összes táskarugós matrac ráhelyezhető OSB lapra, parkettára, stb. Köszönjük érdeklődését!


Kérdés: Tisztelt Matrackirály! Kérdezni szeretném, hogy Duros táskarugós matracból lehet-e rendelni 160x190 cm méretűt,és ha igen milyen feltételek mellett? Köszönöm a válaszukatTisztelettel:Ferenczi-T.Anna (2017-04-22)
Válasz: Tisztelt Érdeklődő! Természetesen lehetséges a Duros matracot egyedi méretben rendelni. Ennek a feltétele az 50%-ék foglaló megfizetése, melyet bármelyik üzletünkben személyesen, vagy internetes rendelés esetén banki átutalással megtehet. Az egyedi 160x190 Duros ára megegyezik a 160x200 as áráéval. Elkészítési ideje, maximum 7-10 nap. További szép napot!


Kérdés: Tisztelt cím! Már rendelkezünk egy 140x200x25 méretű DUROS MATRACCAL.Nem tudjuk eldönteni melyik oldal a teteje vagy az alja? Milyen sűrű legyen az ágyrács? A jelenlegi távolság a rácsok között 8 cm, a rács anyaga 6 cm széles 2 cm vastag. Szíves válaszukat előre is köszönjük! Tisztelettel: Drótos Károly (2016-10-25)
Válasz: Tisztelt Drótos Úr! A Duros matracnak van egy kemény, és egy félkemény oldala. Így a használója eldöntheti hogy neki melyik oldal a kényelmesebb. Az ágyrács, amit leírt, teljesen megfelel a matrac alá. További szép napot!


Kérdés: Szép napot! Azt szeretném tudni, hogy mekkora ennek a matracnak a súlyterhelhetősége? Köszönöm, Zsolt (2016-07-30)
Válasz: Kedves Zsolt, A Duros matrac maximális terhelhetősége 130Kg. Köszönjük érdeklődését!


Kérdés: Üdvözlöm Önöket, segítséget kérnék. Szeretnék egy kemény táskarugós matracot, és ez (Duros ) megfelelőnek tűnne, de nekem 100x190 cm-es méretben kellene. Kérdésem, hogy megoldható-e a dolog és ha igen, milyen feltételekkel. Válaszukat előre is nagyon köszönöm. Üdvözlettel: Jánosi Lajosné (2016-06-28)
Válasz: Tisztelt Érdeklődő! A 100x190 méretben a Duros matrac rendelhető. Az ára ,akciósan jelenleg 71.900.-Ft/db A szállítás , elkészítés ideje, max. egy hét. Remélem tudtam segíteni!


Kérdés: Tisztelt Cím! Az volna a kérdésem, hogy mennyi a szavatossági ideje ennek a fajta matracnak? Normál igénybevétel mellett, hány évig bírják a táskarugók benne, s amennyiben vásárlástól számítva pár éven belül derék fájás jelentkezik, besüppedés miatt, úgy mik a teendők? Várva válaszukat: Sárkány Krisztina (2016-03-04)
Válasz: Kedves Krisztina, Azt, hogy mennyi ideig bírják a rugók és a struktúra, az igénybevétel és felhasználó függő. A törvény által előírt szavatosságon túl a Gyártó(MATRATEX), 10 év garanciát vállal a következőképpen: - Az első két évben teljes körű garanciát vállal. - A matrac használati értéke 10%-al csökken, így a két év teljes körű garanciát követően a harmadik évben a vételár 30%, a negyedik évben a vételár 40%, ötödik évben a vételár 50%, stb., mind vásárlói önrészt kell figyelembe venni. Amennyiben, a garanciaidőn belül, bármi probléma akad a matraccal, azt nekünk kell jelezni, mi továbbítjuk a gyártó felé és amennyiben jogos a probléma, a Gyártó kicseréli a matracot. Köszönjük érdeklődését!


Küldje el kérdését
Kérem írja be mennyi 6 szorozva 3, hogy tudjuk nem robot:
Kérem írja be mennyi 6 szorozva 3, hogy tudjuk nem robot:
Kérjük az üzenetbe személyes adatokat ne írjon, mert kérdése megjelenik az adott terméknél!
Megismertem és elfogadom az adatkezelési szabályzatot:

Méret Ár Vásárlás

Fizetési és szállítási információkHasonló termékek