Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

A fa ágykeretek dicsérete

A legjobb, ami egy ággyal történhet az, hogy fából készül hozzá a keret. Nemcsak stabillá teszi a fekhelyed, hanem még jól is néz ki. A Matrac Királynál ezt senki sem tudja jobban.

Ezért válasszunk fa ágykeretet

Ahhoz, hogy életünk nyugodtan és kiegyensúlyozottan teljen, elengedhetetlen a pihentető és megfelelő mennyiségű alvás. Ezt az igen fontos műveletet leginkább hálószobánkban végezzük, megfelelő körülmények között. Ez az a helyiség, ahol feltöltődünk, regenerálódunk. A Matrac Király ennek koronázott szakértője, így aztán nemcsak azt tudja, hogy milyen matracot válassz az alváshoz, hanem azt is, hova kerüljön ez az igen fontos tárgy. 

A megfelelő matrac kiválasztása még nem elég, majdnem ilyen fontos az ágykeret is. Ha jó kombinációt találsz, akkor hosszú időre tudhatod magad és a családod igazi királyi kényelemben. Ebben pedig szakembereink valamennyi üzletünkben a segítségedre sietnek. A minőségi fából készült keretek páratlan minőséget és egyedi megjelenést biztosítanak egy egész életen át. Praktikusak, időtállók és elképesztően megbízhatóak. 

 

 

A bükk és a fenyő

Két típust ajánlunk a vásárlók figyelmébe: a fenyőt és a bükköt. A bükk talán a legismertebb, legnépszerűbb, ezáltal pedig a leginkább elterjedt fa a bútorgyártáson belül. Ezt annak köszönheti, hogy mentes a csomóktól, 100 százalékban homogén a felülete, így pedig gyorsan és könnyedén lehet pácolni. Mivel keményfáról van szó, ellenálló a felületi sérülésekkel szemben, megtartja az alakját, tehát meglehetősen hosszú élettartam jellemzi. 

 

 

 

A fenyő a bükk után a második legnépszerűbb fafajta a bútorgyártók számára. Ezen belül is a borovi fenyő számít a leggyakoribb alapanyagnak. Szinte ugyanolyan kedvező tulajdonságokkal bír, mint az erdei fenyő, de valamivel keményebb és jobban kivédi a mechanikai hatásokat. Szívósabban reagál az őt ért hatásokra, ezáltal szintén hosszú élettartamú. Az árfekvése pedig igen kedvező. 

 

 

 

 

A stílus maga az ágy

Miért érdemes fa ágykeretet választani a megbízhatóságon kívül? Sokak számára ez nem is kérdés. A fából készült keret ugyanis egyedi hangulatot kölcsönöz az otthon egyik legfontosabb helyiségének, a hálószobának. Stílusos és elegáns, nem hivalkodó, de feltűnő. Előnyös tulajdonsága továbbá, hogy a fa minden típusú bútorhoz passzol, az összképet nem tudja rontani, csak javítani. Nem is beszélve páratlan illatáról, ami miatt otthonunknak egyedi hangulatot varázsol.

 

 

 

 

 

Ha fa ágykeretre van szüksége, forduljon bizalommal a Matrac Királyhoz, szakértő kollégáink szívesen segítenek a megfelelő típus kiválasztásában.