Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Három ajándékötlet karácsonyra a Matrac Királytól

A nyugodt, békés pihenés ajándéka felbecsülhetetlen érték. Olyan kincs, amire kivétel nélkül mindenkinek szüksége van, és amivel mégis olyan kevesen rendelkeznek. Még jó, hogy ezen könnyű segíteni, például egy alaposan becsomagolt karácsonyi meglepetés képében. Következzen az a három ötlet, ami kétségtelenül fa alá való!

 

 

 

 

 

 

 

1. Párna

A Matrac Király kínálatában prémiumkategóriás párnákból választhatod ki a leginkább megfelelőt. Ezek a termékek azért lettek kifejlesztve hogy mindenki számára biztosított legyen a tökéletes minőségű alvás. Mutatjuk a kedvenceinket!

 

  • A Magnasand Therapy párna speciális, mágneses fekete homokot tartalmaz, ennek köszönhetően képes a mindennapi stressz, illetve a minket körülvevő elektronikai eszközök hatásának csökkentésére. A párnában lévő gyógyhomok mindenki számára előnyös hatásokkal bír!
  • Az Aeroflex Kamilla modellje amellett, hogy maximális kényelmet biztosít, ráadásul hipoallergén, még a kamilla illatával is át lett itatva, ennek köszönhetően nyugtató hatású használat közben. Kiváló segítség kezdődő depresszió és álmatlanság esetén.
  • Az Aeroflex Levander párna természetes levendulaolajat tartalmaz, amely által megteremti a nyugtató és pihentető alvási környezetet. Kialakításának köszönhetően az aktív szellőzés garantált, így bármilyen hőmérsékleten kényelmet biztosít.
  • A Chamambra Magic párna már ránézésre is különleges! A speciális kialakítása kifejezetten hason alvóknak ajánlott, mert ilyenkor segít egyenes helyzetbe hozni a testet, mindezt a nyak és a hátgerinc feszülése, deformációja nélkül. A pillangóforma tökéletes kényelmet és pihentető alvást tesz lehetővé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Matracvédő

A mikrokörnyezet tisztán tartása már evidens higiéniai érdek. Igen ám, de az a nehézség a végrehajtásban, hogy az „ellenségek” épp úgy láthatatlanok, mint a tettek hatása. De az biztos, hogy egy optimális tulajdonságokkal rendelkező matracvédő segítségével a vírusok, gombák, baktériumok és egyéb mikro méretű kórokozók eredményesen távol tarthatóak.

 

  • Az Antistressz matracvédő különleges technológiával készül. Ami az extra minőségét többek között adja, az az anyagába szőtt carbon szál. A termék elnevezése önmagában beszédes, mert ez az a huzat, ami nem csak a betolakodóknak képes megálljt inteni, de a stresszes mindennapok feszültségét is elfújhatja testet kényeztető tulajdonságainak hála.
  • A Alpok matracvédő 100 százalékban pamut, steppelt kialakításának köszönhetően ráadásul nemcsak melegséget adhat a testnek, hanem a szemeket is kényeztetheti a látványával.
  • A Paddeed, Coverlay és White Cool matracvédő antibakteriális és vízhatlan, azaz higiénikus körülményeket teremt az alváshoz, egyúttal a segítségével a matrac élettartama is eredményesen meghosszabbítható.

 

 

 

 

 

 

3. Fedőmatrac

Ez az a matrackiegészítő, ami a hozzájárulásával képes egy már meglévő, amúgy hibátlan, de kissé kemény fekvőfelületet kényelmesebbé varázsolni. Általánosságban minden termék rendelkezik levehető, mosható huzattal. Ezen kívül a modellek sarkai gumipánttal vannak kiképezve, így aztán a rögzítés nem okozhat problémát, ráadásul ideiglenes használat esetén pillanatok alatt feltekerhetőek, elpakolhatóak. Legtöbbször 4-6-8 centiméteres vastagságban elérhetőek. Háromféle anyagból készülnek: memory hab, HR hideghab és HD soft hideghab.

 

Ami a bónusz jó hír, pláne a karácsony és az ajándékozás közeledtével, hogy a kiszemelt fedőmatrac egyedi méretekben is megrendelhető, rövid átfutási idővel. Ezek után a testreszabottság abszolút garantálható!