Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Nincs megállás: Kecskeméten is üzletet nyitott a Matrac Király

A Matrac Király tovább folytatja terjeszkedését hazánkban, hisz a célunk az, hogy a lehető legtöbb helyre elvigyük az alvás világának kiemelkedő brandjeit, illetve a minőségi pihenést segítő termékeket. A 19. üzletünket Nyíregyházán, 300 négyzetméteren nyitottuk meg.

 

 

Tizenkilencedik a sorban

 

Törökbálint, Budapest, Kistarcsa, Székesfehérvár, Győr, Szeged, Debrecen, Szombathely és Nyíregyháza után Kecskemétet is bevette a Matrac Király, azaz az alföldi városban nyitottuk meg sorrendben tizenkilencedik üzletünket. Kiemelkedő célunk, hogy Magyarország minden szegletébe elvigyük az alvás világának legfontosabb brandjeit, a minőségi matracok és kiegészítők széles választékát, ennek részeként jelentük meg Bács-Kiskun megye székhelyén. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minőség 300 négyzetméteren

 

A Matrac Király Kecskemét a Szövetség tér 5. szám alatt található, ahol 300 négyzetméteren lehet válogatni a legújabb termékekből, illetve lehet megismerkedni a nemzetközi szinten jegyzett márkákkal, azok csúcsminőségű megoldásaival. Aki ismeri a Matrac Királyt, az pontosan tudja, milyen vásárlói közeggel találkozhat az üzletünkben, aki viszont nem, annak eláruljuk: kollégáink kiemelten figyelnek a szakértő tanácsadásra, emellett pedig biztosítják minden vásárló számára a kinézett termékek kipróbálását, így nálunk csakis olyat vásárol meg az ember, amelynek minőségében saját maga győződhetett meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyedi stílusok, gyors kiszolgálás

 

Mivel pontosan tudjuk, hogy minden vásárlói igény más és más, igyekszünk alkalmazkodni, kiszolgálni az összes felmerülő kérést. Ehhez egyedi stílusok, méretek és színek állnak a rendelkezésünkre, valamint hatalmas raktárkészlet, ahonnan gyors kiszolgálással teljesítjük a rendeléseket. A Matrac Király Kecskemét városában is ugyanazokkal az akciókkal van jelen, mint a többi üzletében, így bizonyos matracok akár 20, 30 vagy 40 százalékos kedvezménnyel is megvásárolhatók. Ki kell emelnünk, hogy alkalmazkodtunk a vásárlóink kéréséhez, így a hétköznapok mellett szombaton és vasárnap is nyitva vagyunk, azaz a hét minden napján ellátogathatnak hozzánk az érdeklődők. 

 

 

 

Nemzetközileg elismert brandek

 

A Matrac Király kecskeméti kirendeltségének kínálatában kiemelt helyet foglalnak el a fa és kárpitos ágykeretek, a hideghabos és memóriahabos matracok, a különböző alváskiegészítők, valamint fontos szereplő a nemzetközileg elismert brandek közül a Bambi Bedding és a Yatas is. Előbbi egyedi kivitelezéseivel és újdonságaival jelenik meg, míg utóbbi egy komplett Yatas Corneren belül mutatja be csúcsminőségű kínálatát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matrac Király, Kecskemét – a nyerő párosítás!

 

Jó hír tehát, hogy immár Kecskeméten is elérhető a Matrac Király kiemelkedő kínálata, valamint az ahhoz társuló elsőrangú kiszolgálás és szakértő segítség. Ha nyugodt pihenésre vágysz, valamint kellemes éjszakákat töltenél el a hálószobában, ehhez minőségi matrac, illetve minőségi kiegészítők kellenek. Ezeket gyorsan, egy helyen be lehet szerezni a Matrac Királynál – immár Kecskeméten is!