Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Felkészültél? Mutatjuk a 2022-es lakberendezési trendeket!

A numerológia szerint 2022 a női minőségek éve. Az égi jeleket kémlelő szakemberek is hasonló véleményeket fogalmaznak meg, és milyen érdekes egybeesés, hogy a lakberendezés világát sem hagyják érintetlenül a nőies energiák. Mielőtt túlságosan férfiatlannak hatna mindez, lényeges kihangsúlyozni, hogy nemtől függetlenül mindenkiben ott van a lágyság, az érzékenység – a beköszöntött újév pedig pontosan ezt a finom oldalt domboríthatja ki, ha te is úgy akarod!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jöhet a romantika?

A francia vintage stílus lelkét a romantika, elegancia és nőiesség hármasa adja. A régi, klasszikus darabok ilyen formán főszerephez juthatnak. Még a kopottabb variációk is teret-helyet nyerhetnek. A lényeg, hogy a környezetet belakó bútorok, textíliák kellemes érzéseket keltsenek, emlékeket ébresszenek. Tudod, hogy egykor mi jellemezte a párizsi szalonok hangulatát? Ha igen, akkor ezt a régmúltat idéző, igéző kellemet eredményesen becsempészheted az életedbe, életteredbe. Ha nem? Semmi vész! Mivel 2022-ben az eklektika arat, így jöhet a válogatás, a különféle stílusjegyek kombinálása és a valami új létrehozása. A modern és a klasszikus kart karba öltve formálhatja át az otthonodat.

 

Szóval csak lazán! Ha olyan bútorok, például ágykeretek tetszenek, amik régies hatást keltenek, de a vadonatúj kelmék is elvarázsolnak, akkor a két világot bátran egységessé kovácsolhatod. Ez az az év, ami a szabadságról, az ízlés nyílt és kontroll nélküli megéléséről szól. Úgyhogy nyugodtan félredobhatod a megmondó újságokat, vagy a lexikonokat, mert idén az a menő, ami neked befutó! Se több, se kevesebb!

 

 

 

Feketén fehéren a színekről!

A helyzet az, hogy a 2022-es esztendő a meleg, nyugtató árnyalatok éve. Az aranybarna változatai, a pasztellszínek egyformán melegséggel ajándékozhatják meg az otthonodat. A bekuckózás, a biztonság hangulata az, amit a paletta ezen árnyalatai megvalósíthatnak, és ez az a légkör, amiben a jó közérzet megteremtése nem feladat, mert már adott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi a helyzet a praktikummal?

Az ágy az egyik legfontosabb bútor, ami ugyan kétségtelenül látványos, de azért a funkcionalitása az elsődleges. Akkor most legyen régies, újszerű, aranybarna, esetleg rózsás? Vagy kényelmes, nyugodt álmokat hozó, testet és lelket támogató? Nem ezek a legfőbb dilemmák. A legfontosabb kérdés, hogy miért kell választani a kinézet és a komfort között? Hát nem attól válik az egész kerekké és teljessé, hogy mindkettő megjelenik, egységet alkot benne? De igen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgyhogy félre a sarkításokkal és szélsőségekkel. A 2022-es ágytrend azt diktálja, hogy hallgass a szívedre, egyúttal a testedre. Ha a matrac kiválasztása a tét, akkor a maximális, egészséges mikroklímát borítékoló környezet megteremtésénél nincsen lényegesebb cél. Aztán, ha a részletek a helyükre kerültek, akkor jöhetnek az egyéb kiegészítések. Köztük az olyan textíliák, amik színekkel, mintákkal ajándékozhatják meg a fekhelyedet, alkalmazkodva annak formavilágához és megjelenéséhez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akkor a szabály az, hogy nincs szabály?

Valahogy így. Az ízlésed világítótoronyként szolgálhat, mutatva az utat a színes, világos-sötét stíluskáoszban, amiből aztán olyan harmonikus, egységes és önazonos végeredmény születhet, ami rólad szól. Rólad szól, akárcsak a 2022-es esztendő. Úgyhogy lakberendezésre fel, félre a félelmekkel! A régi és az új most együtt ellenállhatatlan, vonzó, különleges, megismételhetetlen egészet alkothat. Olyan módon, ami komfortos, barátságos és ismerősen megnyugtató a számodra.