Matrac rugós matrac, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső
Hab matrac
A gyártástechnológiából és a speciális cellaszerkezetbõl adódóan a hideghabok pontrugalmasak,a hagyományosnál nagyobb alátámasztó erõvel rendelkeznek, a fekvõfelületen a nyomáselosztás a lehetõ legoptimálisabb. 
Memory Foam matrac
 A memory foam egy nagy viszkoelasztikusságú polyetilén hab, amely egyedülálló nyomáselosztási képességgel rendelkezik, így  nyomáspont nélkül érintkezik a testtel.
Vákuum matrac
A piaci igények megkívánták egy új termékcsalád kifejlesztését. Így született meg a Vákuum termékcsalád, mely csomagolása révén rendkívül praktikus a bolt és a vásárló számára is.
Fedőmatrac
Fedőmatracnak hívjuk azt a matrac kiegészítőt, amivel egy meglévő, hibátlan, de túl kemény fekvőalkalmatosságot, lágyabbá, komfortosabbá varázsolhatunk, azzal, hogy ráhelyezzük. Általános jellemzője a fedőmatracoknak, hogy levehető, mosható huzattal vannak ellátva, a négy sarkain gumipánttal vannak kiképezve, a rögzíthetőség miatt, könnyen feltekerhetőek és tárolhatóak, amennyiben alkalmi használatra voltak szánva. 4, 6 és 8 centiméter vastagságban elérhetőek üzleteinkben, három fajta anyagból, ami lehet memory hab, HR hideghab és HD soft hideghab. Egyedi méretekben is rendelhetőek, rövid átfutási idővel.
Táska rugós matrac
A hagyományoshoz képest kétszeres mennyiségû rugók -melyek egymástol függetlenül képesek mozogni- rendkívül magas rugalmasságot biztosítanak, amely a rugós matracok között egyedülálló.
Gyermek matrac
Az alvás nagyon fontos a gyermek számára. A gyermekek számára készült matracoknak, éppen úgy, mint a felnõttek számára készülteknek, szigorú kritériumokat kell teljesíteniük.
Latex BIO matrac
A latexet  a kaucsukfa nedvébõl állítják elõ.A fa kérgébõl nyert gumit habosítják ami után egy rendkívül rugalmas anyag készül belõle.
Latex-Kókusz BIO matrac
A Latex és a kókusz rétegek felváltva helyezkednek el, ezáltal biztosítva a matrac megfelelõ keménységét. A kókuszréteg a kókuszdió háncsából latex segítségével összepréselt lap.
Tempur matrac
A Tempurt ami egy nyomás elnyelő anyag a Nasa fejlesztette ki az űrhajósok számára.Megszünteti a nyomáspontokat,tökéletes alátámasztást biztosít.

Biomatracok

A biomatracok latexből (habosított kaucsuk) és általában valamilyen vastagságú kókuszháncs rétegből állnak. Az ilyen matracok legfontosabb tulajdonsága az arányos alátámasztás képessége. Ez azt jelenti, hogy minden testrész alatt egy kicsit más a matrac keménysége. A leggyakoribb, hogy az ilyen matracokat hét különböző keménységű részre tagolják. (7 zónás) A zónásításnak köszönhetően a testrészek, különböző súlyuknak megfelelően vannak alátámasztva, további előny, hogy a latexhab állagánál fogva jobban követi a test formáját mint egy rugós matrac, ezáltal nagyobb felületre osztja el a terhelést.

Kókusz matracok

Talán ez a legtermészetesebb anyag. A kókuszrost sok jó tulajdonsággal rendelkezik. Erős tartást biztosít nagyon jó a szellőzése, így nem lehet izzadni rajta, valamint a nedvességet is könnyen átengedi, és nem szívja magába, ezért előszeretettel készítenek belőle gyerekmatracokat is. Újszülött kortól ajánlható, legjobb az átlatexált változat, mely átmosás után 2- 3 órával szobahőmérsékleten megszárad.

Memory foam matracok

A memory habbal ellátott matracok az egészség és az élvezet páratlan egyéválása! A hőre lágyuló memory hab gyógyászati szempontból is a legideálisabb választás. A test melegére reagáló felület minden alkathoz optimálisan igazodik. A nyomáspont nélküli alátámasztás biztosítja a bőr alatti vérkeringés zavartalanságát, ezért az alvás közbeni fekvés pozíció váltások száma a töredékére csökken (pihentetőbb alvás). Porózus szerkezetének köszönhetően a felesleges hőt és párát a testtől elvezeti. A leghosszabb várható élettartamú anyag. A memory kifejezés a rendkívül hosszú, akár 20 év felett tartó alakvisszanyerő képessézgre utal.

Latex matracok

Kitűnő matrac alapanyag. Nagyon jó pontrugalmasság jellemzi ezeket a matracokat, az általában több zónás szerkezetük miatt szinte tökéletes az alátámasztás is. Mindenképpen kell alá rugalmas rács. Elsősorban kisebb súlycsoportba tartozóknak ajánljuk, akin jól eloszlik a súly. A tisztán latexból készült matrac a leghatékonyabb az arányos alátámasztás szempontjából. Ebben az esetben a teljes keresztmetszet hasznos és a kókusz réteg nem csökkenti a hatékonyságot.

Hideghab matracok

Kevert, vagy teljesen szintetikus származékú habanyagokból készült matracok. Ezeket az anyagokat úgy fejlesztik ki, hogy megfeleljenek a legkülönbözőbb szempontoknak is: pontrugalmasság, formatartó képesség, megfelelő keménység, szellőzés, teherbírás, élettartam vagy tartósság.

Rugós matracok

A hagyományosnak tekinthető matractípus, mely számtalan előnnyel rendelkezik. A legelterjedtebb a bonellrugós változat. A modern technológiai fejlesztésnek köszönhetően a magas komfort élményt hosszan, akár 10 év feletti élettartammal is elvárhatjuk. Bevált megoldás a táskarugós (zsákrugós) kialakítás, melynek előnye, hogy a rugók ezekben szabadon mozoghatnak. Ennek köszönhetően a matrac felülete jobban idomul az ember alakjához, nagyobb felületen osztja el a terhelést. Ezek a matracok kiválóan alkalmasak zárt felületre, akár földre is lehet tenni. Üregességük miatt nem füllednek be!

Természetesen a fentiekben csak érintőlegesen, nagy általánosságban foglalkoztunk a matrac választás szempontjaival. Üzleteinkben kimerítő tájékoztatást és segítséget nyújtunk, szaktanácsadóink állnak minden kedves érdeklődő rendelkezésére.