Matrac Király - Párna

Párna

Ébredés után gyakran érezzük merevnek nyakunkat. Ennek oka a nem megfelelõ párna kiválasztása. Az általánosan elterjedt tollpárnák nem biztosítanak anatómiailag optimális megtámasztást. Mostanában új alapanyagú változatok kezdik felváltani a hagyományos töltõanyagokat.

Bambi Gyapjú Párna
 100%-ban természetes anyagból készült, kiváló hőmegtartó és nedvességet elpárologtató képességével megfelelő klímát biztosít alvásunkhoz.
22900 Ft
Bamboo párna
 Az egyedülálló VISCO anyag enyhíti a nyomást a nyak és a fej területén, és nyugodt , kényelmes ájszakai alvást biztosít.
23900 Ft
Luxury Ice
 Kényeztető és rugalmas Visco párna egyedülálló hűsítő szövettel amely kellemesebbé teszi az alvást.
27900 Ft
Magic memory párna
  A Chamambra Magic párna speciális kialakítása lehetővé teszi a könnyű légzést, ezért kifejezetten ajánlott hason alvóknak!
29900 Ft
Polárgél párna
Hőérzékeny Polárgél (hideg) habból készült forma párna, amely különleges tulajdonságaival ellazítja a nyaki izmokat.
29900 Ft
Tempur One párna
A belsejében található Tempur Super Soft anyag, valamint a oldalanként eltérő magasság tökéletesen illeszkedik a nyakhoz.
34900 Ft
Nucol Firm párna
 A spanyol Dr. Estivill Alváskutató Klinika és a Gomarco cég közös fejlesztése a remek Nucol® rendszer, ami a tökéletes alvást segíti elő.
44900 Ft
Borjen Párna
A Borjen visco párnát úgy tervezték, hogy tiszta alvási élményt nyújtson azok számára akik a bórásvány jótékony hatását és higénikus környezetét szeretnék megtapasztalni.
44900 Ft