Matrac Király - Párna

Párna

Ébredés után gyakran érezzük merevnek nyakunkat. Ennek oka a nem megfelelõ párna kiválasztása. Az általánosan elterjedt tollpárnák nem biztosítanak anatómiailag optimális megtámasztást. Mostanában új alapanyagú változatok kezdik felváltani a hagyományos töltõanyagokat.

Gyerek párna
 A QMED Kid memóriapárnát 4 év feletti gyermekek számára tervezték hanyatt vagy oldalt fekvő testhelyzethez.
6900 Ft
Standard Plus párna
 Az emlékező habanyagú puha párna formájában a nyaknak kialakított mélyedés lehetővé teszi a nyak és a fej természetes helyzetének a megtartását,
9900 Ft
Qmed Bamboo párna
 Memória habos párna, a bambusz szénpor antibakteriális, és szagelnyelő hatása kényelmesebbé és komfortosabbá teszi az alvást.
9900 Ft
Bamboo párna
 Az egyedülálló VISCO anyag enyhíti a nyomást a nyak és a fej területén, és nyugodt , kényelmes ájszakai alvást biztosít.
19900 Ft
Luxury Ice
 Kényeztető és rugalmas Visco párna egyedülálló hűsítő szövettel amely kellemesebbé teszi az alvást.
22900 Ft
Magic memory párna
  A Chamambra Magic párna speciális kialakítása lehetővé teszi a könnyű légzést, ezért kifejezetten ajánlott hason alvóknak!
29900 Ft     23900 Ft
Tempur One párna
A belsejében található Tempur Super Soft anyag, valamint a oldalanként eltérő magasság tökéletesen illeszkedik a nyakhoz.
34900 Ft
Nucol Firm párna
 A spanyol Dr. Estivill Alváskutató Klinika és a Gomarco cég közös fejlesztése a remek Nucol® rendszer, ami a tökéletes alvást segíti elő.
35900 Ft