Matrac Király - Párna

Párna

Ébredés után gyakran érezzük merevnek nyakunkat. Ennek oka a nem megfelelõ párna kiválasztása. Az általánosan elterjedt tollpárnák nem biztosítanak anatómiailag optimális megtámasztást. Mostanában új alapanyagú változatok kezdik felváltani a hagyományos töltõanyagokat.

Gyerek párna
 A QMED Kid memóriapárnát 4 év feletti gyermekek számára tervezték hanyatt vagy oldalt fekvő testhelyzethez.
6900 Ft
Standard Plus párna
 Az emlékező habanyagú puha párna formájában a nyaknak kialakított mélyedés lehetővé teszi a nyak és a fej természetes helyzetének a megtartását,
9900 Ft
Qmed Bamboo párna
 Memória habos párna, a bambusz szénpor antibakteriális, és szagelnyelő hatása kényelmesebbé és komfortosabbá teszi az alvást.
9900 Ft
Bamboo párna
 Az egyedülálló VISCO anyag enyhíti a nyomást a nyak és a fej területén, és nyugodt , kényelmes ájszakai alvást biztosít.
19900 Ft
Bambi Gyapjú Párna
 100%-ban természetes anyagból készült, kiváló hőmegtartó és nedvességet elpárologtató képességével megfelelő klímát biztosít alvásunkhoz.
22900 Ft
Luxury Ice
 Kényeztető és rugalmas Visco párna egyedülálló hűsítő szövettel amely kellemesebbé teszi az alvást.
22900 Ft
Magic memory párna
  A Chamambra Magic párna speciális kialakítása lehetővé teszi a könnyű légzést, ezért kifejezetten ajánlott hason alvóknak!
29900 Ft
Tempur One párna
A belsejében található Tempur Super Soft anyag, valamint a oldalanként eltérő magasság tökéletesen illeszkedik a nyakhoz.
34900 Ft
Nucol Firm párna
 A spanyol Dr. Estivill Alváskutató Klinika és a Gomarco cég közös fejlesztése a remek Nucol® rendszer, ami a tökéletes alvást segíti elő.
35900 Ft
Borjen Párna
A Borjen visco párnát úgy tervezték, hogy tiszta alvási élményt nyújtson azok számára akik a bórásvány jótékony hatását és higénikus környezetét szeretnék megtapasztalni.
44900 Ft