Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Mit tud a Thermo Control matrac speciális huzata?

A Thermo Control táskarugós matrac egy tízes skálán a gyártó szerint hetes erősségűnek felel meg. A tökéletes, pihentető, kényeztető alvás a speciális tulajdonságokkal megáldott típusnak hála nem lehet kérdéses.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A táskarugók gondoskodnak az ideális alátámasztásról, és a testsúly optimális eloszlásáról, méghozzá áthullámzás nélkül, míg a nagy sűrűségű hideghab és a Hiper Soft komforthab együttesen felelnek a testgörbe maradéktalan követéséért, valamint a hiánytalan higiéniáért a légáteresztő jellemvonásaiknak köszönhetően. Na, de ez még mindig nem minden! Hiszen a szenzációs innovációnak számító huzatról még egy szót sem ejtettünk! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit tud a Thermo Control Fabric?

Ez az a speciális huzat, aminek a tulajdonságai túlzás nélkül állítható, hogy lélegzetelállítóak. Az innováció lényege, hogy a huzat olyan funkcióval büszkélkedik, ami a szövet hőmérsékletét a külső, azaz környezetben mérhető hőmérséklethez igazítja. Hogy hogyan? Egy intelligens huzat, ami változtatja a hőmérsékletét? Valahogy így! A technológia lelkét a PCM adja. Vagyis a szövet szerkezetén lévő PCM-mel működik a folyamat. A gyakorlatban ez nagyjából úgy néz ki, hogy amikor a test hőmérséklete növekszik, akkor a PCM mérsékli a szövet hőmérsékletét, azaz hűsítő hatást biztosít a felhevült test számára. Ellenben, amikor a testhőmérséklet túlzottan lecsökken, például egy zimankós téli éjszakán, akkor a PCM az előzőekben elraktározott hőt nemes egyszerűséggel felszabadítja, ezáltal kellemes melegségérzetet biztosít. Összegezve: a huzat specifikus jellemzői által képes mérsékelni a felületi hőingadozásokat. A stabil mikroklíma így akadálytalanul bebiztosítható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viszlát, paplan alatti reszketés vagy kihevülés?

A hőszabályzó szövet a hőhullámok irányításával, befolyásolásával tulajdonképpen megóvja a test ideális hőmérsékletét. Ez egyenlő azzal, hogy az alvás minősége vadonatúj szinten tapasztalható meg, évszaktól függetlenül. Lévén az optimális hőérzet egy az egyben hozzájárulhat a pihenés kényelméhez, komfortjához és annak teljességéhez. A speciálisan előállított szövet tapintása lágy, kellemes, jó hozzáérni, megérinteni. Mivel a nedvesség elvezetésében is az élen teljesít, ezért száraz, egyúttal kellemes mikrokörnyezetet garantál. Antisztatikus tulajdonsága is említésre méltó. Általa elkerülhetőek a kellemetlen „elektromos kisülések”, és attól sem kell tartani, hogy minden szösz a huzathoz tapad. Ennek a legjobban azok az állatbarátok szoktak örülni, akik otthonukban együtt élnek szőrüket hullató kis kedvenceikkel.

 

Mi jellemzi a huzat tisztíthatóságát?

A fenti előnyös tulajdonságokon kívül természetesen jogos és releváns felvetés, hogy mi a helyzet a tisztítással? Mert odafigyelés ide, specifikus jellemvonások oda, olykor a mosás elkerülhetetlen. Ezen a téren sem vall szégyent a technológia. Könnyen és gyorsan tisztává varázsolható, azaz minimális idő leforgása alatt újra szolgálatba állítható.

 

A kérdés mindezek után már csak az, hogy mennyi időn át élvezhetőek ezek az előnyök? Mert a minőségi pihenésnél aligha akad értékesebb ajándék, főleg a mai, stresszel teli, zakatoló világban. Ez az az innováció, ami tényleg a csúcsot jelenti, és ez az élettartam szempontjából sem túlzó kijelentés. A gyártó által kínált prémiumminőség akár évtizedeken át borítékolhatja a mindennapos alvási komfortot. Évtizedeken keresztül! Ez az a távlat, amiben még inkább felértékelődnek az előzőekben ecsetelt pozitívumok, és aminek a fényében teljesen új alapra kerülhet az árképzés témaköre.