Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Űrtechnológia a tökéletes alvásélményért – ez a Tempur, egyenesen az égből

A Tempur cég alapítói egyenesen a NASA-tól vették át a valódi memóriahab receptúráját, majd tovább tökéletesítve azt megalkották a Tempur memóriahabos prémiummatracokat, párnákat és kiegészítőket. A Tempur brand az egyetlen NASA által is hivatalosan elismert memóriahabot gyártó cég, amely tökélyre fejlesztette az űrkutató tudósok által felfedezett anyagot. Ezért a Tempur termékei össze sem téveszthetőek más, olcsóbb memóriahabos megoldásokkal.

 

 

 

Legyen varázslatos az alvásod – egyenesen a csillagokból

 

 

Ha lehet bármilyen alváshoz köthető termékre azt mondani, hogy egyenesen az égből jött, akkor a Tempur pontosan ilyen. Termékei jelenleg a világ egyik legjobbjainak számítanak, hiszen emberek millióinak változtatták meg szó szerint az életét a tökéletes alvás megadásával. Hogyan történhetett ez? A Tempur anyag alapjául szolgáló memóriahabot a NASA fejlesztette ki a hatvanas években az űrhajósok sisakjában létrejövő nyomás csökkentésére. Az anyag viszkoelasztikus, vagyis egyszerre folyékony és rugalmas, amely tökéletesen felveszi a test formáját. A kutatók idővel rájöttek, hogy ez egyben rendkívül kényelmes is a test számára, ezért az anyagot hamar elkezdték gyártani az alváshoz köthető termékekhez. Említettük, hogy a Tempur által továbbfejlesztett memóriahab nem szimplán csak egy memóriahab. A legtöbb a piacon kínált memóriahab anyaga ugyanis már nem a NASA általi kutatásokból származik. A Tempur ellenben kizárólag ezt a receptúrát használja és finomította tovább az alvás tökéletesítésére. Pont emiatt a Tempur antiallergén és atkataszító termékei sokkal nagyobb kényelmet képesek nyújtani a memóriahabos termékek kategóriájában. Érdekesség még, hogy a cég fejlesztése annyira titkos, hogy a gyártását a világon kevesebb, mint tíz ember ismeri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitől olyan forradalmiak a Tempur termékei? 

 

 

A viszkoelasztikus tulajdonságai miatt a valódi memóriahab nem nevezhető sem szilárdnak, sem folyékonynak. Valahol a kettő között helyezkedik el. Ezért tökéletesen képes felvenni a test formáját, ami a testhő hatására válik igazán kifinomulttá. Ettől kényelmesen alszunk, és nem zsibbad el a karunk meg a lábunk az éjszaka alatt, hiszen az anyag teljesen megtámasztja a testünket. Ez az, amit általában mindenki ismer a memóriahabos matracokról, viszont érdemes többet is tudni arról, hogy a Tempur mit kínál a vásárlóinak még ezen túl. A Tempur anyagai mikrocellák milliárdjaiból állnak: ezek a kis nyitott cellák egyrészt tökéletesen elnyelik a mozgást és kiegyenlítik a nyomást, másrészt stabilizálják a testünket. Ezért akivel alszunk, az sem zavarhat meg minket az álmunkban a mozgása közben. A nyomáscsökkentő hatás miatt lényegében elnyeli a test önsúlyát. Emiatt nem ébredhetünk elgémberedett és elnyomott, zsibbadt végtagokkal. Alvásunk rendkívül pihentető és maximálisan kényelmes lesz. Matracaikat és párnáikat az egészségügyben is használják, ahol hihetetlen előnyeit a betegek világszerte megtapasztalják.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maximálisan odafigyelés minden termék gyártásánál

 

 

A cég olyan szinten komolyan veszi matracainak gyártását, hogy minden egyes termék a hatvan órás elkészítése alatt hatvanhét teszten megy keresztül. A hatvan óra alatt tesztelik többek között a matracok rugalmasságát, anyagminőségét, nyomásállóságát és a varrás kifogástalanságát. Ha a minőségellenőrzés alatt csak egyetlen teszt is sikertelen, a matrac nem kerülhet forgalomba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TEMPUR kínálatunk megtkinthető és kipróbálható a MaxCity Lakberendezési Áruház első emeletén található üzletünkben.