Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Új gyártó februártól – ismerd meg az Armis termékeit

Az Armis egy törökországi, prémiumminőségű matracokat és ágykiegészítőket gyártó vállalat. Neve nemzetközi sikernek örvend és valóban elismert a piacon. Különleges technológiai újításaival és prémium anyaghasználatával méltán nevezhető a matracgyártás kiemelkedő szereplőjének. Ismerjük hát meg a brandet!

 

Armis – egy brand a nagyok között

 

Az Armis Yatak az ACME Holding leányvállalatként alakult. Utóbbi több textilanyagú termék kereskedelmével foglalkozik, például szőnyegekkel és egyéb alapanyagokkal is. Az Armis igen erős tőkebefektetéssel indult, ennek köszönhető, hogy a legmodernebb gyártási technológiával rendelkező vállalat mára a világ bármely pontjára képes szállítani – méghozzá kiváló minőségben. Az izmiri székhelyű cég csak Törökországban több mint hatszáz értékesítőponttal rendelkezik, továbbá Európa, a Közel-Kelet és Afrika legnevesebb beszállítói közé tartozik. A zsákrúgós rendszerrel ellátott matracai három fő termékcsaládot foglalnak magukba. A Luxory, a Comfort és az Innovative termékcsaládok mellett külön a fiatalok számára is fejlesztettek ki matracokat. Illetve nem csak matracokat, hiszen az Armis egyaránt gyárt ágykereteket, fejtámlákat, paplanokat, ágyneműhuzatokat, valamint párnákat is. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igazi török luxus – csúcstechnológiával fűszerezve

 

A törökök mindig is híresek voltak minőségi anyagok felhasználásáról és az esztétikus dizájnról. Ez az Armis ágyainál és matracainál is hangsúlyosan érzékelhető. A márka képes becsempészni a hálószobánkba azt a keleties luxust és kényelmet, amelyet többek között a kasmírgyapjú kényeztető érintése okoz. Termékei viszont nem csupán érzékeinknek nyújtanak hihetetlen élményt. Matracai olyan rendszerrel készülnek, amelyek garantáltan biztosítják a kényelmes és megnyugtató alvást. Különleges borítással jönnek létre például a Luxory matracok is, amelynek tapintása vetekszik a selyemével. Ez különösen igaz akkor, ha az anyagot valódi kasmírszálakkal keverik. Viszont nem csak a luxus az egyetlen erőssége a cégnek. Készítenek matracokat a legmodernebb innovációkkal is. A Space fantázianévre keresztelt matracaik az űrhajósoknak szánt technológiával gyártódik. A speciális visco matracok különleges összetételüknek köszönhetően felveszik a test formáját és kitöltik az üregeket oly módon, hogy ezzel csökken az egy pontra nehezedő nyomás. Ez megakadályozza, hogy elfeküdhessünk egyes testrészeinket. Viszont ha még ez sem lenne elég, akkor érdemes szót ejteni a folyadékkristályos fejlesztésű, hőmegtartó matracokról, vagy esetleg azokról a carbon modellekről, amelyek elvezetik a napközben felgyűlt statikus elektromosságot a testünkből. Tehát a lista szinte végtelen, ha különleges, speciális, csúcstechnológiájú matracokról van szó az Armis védjegye alatt. Mi a helyzet viszont a többi termékkel? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szemet gyönyörködtető dizájn és prémium anyagok

 

Az Armis ágykeretei jellegzetes dizájnnal készülnek, amely magába foglalja a régi keleti ágyak formáját és a modern trendek letisztult jegyeit is – egyszerre elegánsak és modernek. Ezért egyaránt tökéletesen mutatnak rusztikus vagy kifejezetten futurisztikus hálószobában is. Másik érdekessége a márkának, hogy nem csak ágykereteket, hanem hozzájuk való éjjeliszekrényeket és kanapékat is gyárt. Ezért a vállalat termékeivel a komplett hálószobát egységesen be tudjuk rendezni. Acélszerkezetes ágykeretei rendkívül stabilak, tehát garantáltan nem kell aggódni azon, hogy évek múlva mozogni vagy nyikorogni fognak. Az Armis hosszútávra tervez: termékeit nem azért alkotta meg, hogy pár éven belül kidobjuk őket. A cég filozófiája nem más, mint hogy valódi minőséget képviselve, hosszú éveken keresztül igazi élmény lehessen számunkra az alvás általuk.