Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Óriási februári akciók a Yatas termékeire a Matrac Királynál!

Akár 30-40 százalékos kedvezmény is járhat a Yatas ágyszettekre és matracokra a Matrac Királynál ebben a hónapban. Mindez nem minden, mert az akciót kihasználó vásárlóink még antistressz párnát és matracvédőt is kapnak ajándékba.

 

 

Matrac? Yatas!

Nem kis meglepetéssel készült a Yatas csapata ebben a hónapban, az ágyszettek és matracok 30-40 százalékkal olcsóbban kaphatók a Matrac Királynál. De miért tart egy cég 30, akár 40 százalékos leárazást? Eláruljuk: szeretnénk a vevők kedvében járni, szeretnénk minél több embert megismertetni ezzel a termékcsaláddal, a Yatas megfelelő partnernek bizonyult ebben. A vásárláshoz pedig ajándékba jár egy matracvédő is, hogy minél tovább megőrizze minőségét a fekhely. A kényelmes matrac hozzájárul a jó alváshoz, ami megszűnteti, de legalábbis enyhítheti a stresszt. Ha ez nem lenne elég, akkor a vásárlás mellé még egy antistressz párnával is számolhatnak a vásárlók.

 

 

 

 

 

 

De nézzük, mi is a Yatas Bedding! A török céget még az 1970-es végén alapították, a kezdetekben csak hazájában értékesítette termékeit az alapító. Ma már azonban meghódították az egész világot: termékei népszerűek az Egyesült Államokban és Európában is. Magyarországon a legtöbb termékét a Matrac Király forgalmazza.

 

 

 

 

 

 

Mindenki megérdemli a kényelmes alvást!

 

Eleinte kétféle matracot zsákrugósat és bonnelrugósat gyártottak, kiváló minőségben. Annyira magas színvonalon dolgoztak, hogy a mennyiséggel valójában nem is igazán foglalkoztak, a minőségre helyezték a hangsúlyt. Talán mondanunk sem kell, de a minőségből azóta sem adtak alább, de ma már nagy tételben gyártják kiváló termékeiket. Az alapítás óta a Yatas megjelent és tarolt a lakástextil piacon, de bútorgyártásban is szép sikereket ért el. Fő profiljuk azonban a matrac és az ágy maradt. Aki tehát új matracot keres, annak a február meghozza a kihagyhatatlan lehetőséget, hogy minőségi fekhelyhez jusson. Hogy pontosan melyikhez, azt online meglehetősen nehéz kiválasztani. Ezért ajánljuk mindenkinek azt, hogy jöjjön be valamelyik üzletünkbe, kérjen szaktanácsot felkészült kollégáinktól, próbálja ki a neki szimpatikus matracokat vagy csak csodálja meg gyönyörű Yatas Cornereinket.

 

 

 

 

  

Töltse Ön is az alvással, pihenéssel töltött órákat olyan felületen, ami alkalmazkodik Önhöz, a maximális kényelemre törekszik, ráadásul meg is fizethető! A hagyományosnak mondható matracoktól az alig ismert fejlesztésű termékekig, a luxusmatracok is várják, hogy akciósan elvigyék őket.