Matrac Király - Matrac akció rugós, memory és hideghab matrac. Matrac webáruház. Matrac kereső

Zöldforradalom a matracpiacon Gomarco módra

A Matrac Király kínálatában egyre több környezettudatos módszerrel gyártott termékkel találkozhatnak a vásárlók. Ezúttal a Gomarco spanyol gyártó 2020-as Nature kollekcióját mutatjuk be, aminek egy részét már mi is forgalmazzuk üzleteinkben.

 

 

Mitől zöld egy matrac?

 

A kérdésre adott válasz akár egy szóval is összefoglalható. Attól, hogy Gomarco. Ezt támasztja alá legalábbis a spanyol világmárka legújabb kollekciója, a Nature. A matracpiac meghatározó szereplője hallgatott az új idők szavára, komolyan vette a környezettudatosság jelszavát, és olyat alkotott, ami nemcsak zöld, hanem tartós, megbízható és minőségi is egyszerre.

 

 

 

 

 

A Nature kollekció a legújabb technológiát ötvözi a természetes anyagokkal. Erre remek példa a műanyag és a pamut találkozása. A matracok környezettudatosságát tehát az adja, hogy az óceánokból összegyűjtött PET palackok újrahasznosításából nyert műanyagot ötvözték természetes pamuttal.

 

 

 

 

Az összes varratot képező szál szintén PET palackból kivont anyagból készült. Ez a technika nemcsak azt eredményezi, hogy Ön végre zöld terméken pihenhet, hanem azt is, hogy egy lélegző, természetes és rendkívül kényelmes fekhelyen teheti ezt meg. Vegyük sorra, a kollekció mely darabjai találhatók meg a Matrac Király kínálatában.

 

 

Gomarco Natur Soft

Ez egy 28 centiméter magas, félkemény, környezettudatos táskarugós matrac. Alapját az úgynevezett Spring Sac Firm, kemény táskarugó rendszer képezi. A matracot speciális hideghab oldal megerősítés övezi. A komfortrétegében megtalálhatóak a saját fejlesztésű, úgynevezett Aquapur magas sűrűségű HR hideghab rétegek, illetve a lágy Supersoft anyag. Ez tökéletes tehermentesítést és komfortot biztosít. A természetes pamuttöltet pedig garantálja a tökéletes szellőzést.

 

 

 

 

Gomarco Natur UP

32 centiméter magas, hétzónás, félkemény, környezettudatos táskarugós matrac. Alapját az úgynevezett Comfort Sac 7z, félkemény táskarugó rendszer képezi. A matrac oldalát speciális hideghab oldal megerősítés övezi. Hasonlóan a Softhoz, szintén Aquapur hideghab rétegek, és Supersoft anyag található benne a tökéletes tehermentesítés érdekében, mindezt pedig a természetes pamut teszi remekül szellőzővé. 

 

 

 

 

Gomarco Natur Firm

A Gomarco környezettudatos matracainak szintén 28 centiméteres verziója. Ennek alapját az úgynevezett Spring Sac Soft, félkemény táskarugós rendszer képezi. Ennél a terméknél is speciális hideghab támaszt alá, Aquapur HR hideghab rétegek és Supersoft anyag találhatók benne. Nem hiányozhat a PET palackból készült varrat és a szellőző pamut sem. 

 

 

 

Környezettudatos, de kényelmes, megbízható és pihentető fekhelyre vágyik? Keresse a Matrac Király üzleteiben a Gomarco Nature kollekcióját!